da li imam hiv
Re: da li imam hiv
Da li moze neko od doktora na forumu da odgovori da li je imunski odgovor kod splenektomiranih osoba sporiji tj. da li se kod njih sporije stvaraju antitela pa samim tim i do serokonverzije dolazi kasnije?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 15, 2016 10:19 pm
pozdrav za sve clanove foruma
moj zivot bi tebao biti jako srecan ali ja zivim u strahu od hiv-a,
zivim u tudjoj zemlji i tu sam naso devojku i sa njom imam sina koji ima 5 meseci.
poceo sam tegobe da osecam jos skoro pa 2 god. tj. temperatura oko 37, beo jezik i ruzan osecaj u ustima i natecene limfne zleze na vratu. test na hiv sam radio ali onaj iz sline i bio je negativan i svi ostali nalazi su ok i radio sam na cmv virus,ebv i toxoplasmu
doktor je rekao da je ok nalaz ali ja stalno trazim o hivu clanke po internetu.
a na svim tim nalazima infektologije povisen mi je igg ja sad stvarno ne znam sta vise a mislim i svaka sekunda mog zivota je razmisljanje o toj bolesti.
molim da mi neko odgovori od strucnih sta dalje da radim ili sam poludeo
moj zivot bi tebao biti jako srecan ali ja zivim u strahu od hiv-a,
zivim u tudjoj zemlji i tu sam naso devojku i sa njom imam sina koji ima 5 meseci.
poceo sam tegobe da osecam jos skoro pa 2 god. tj. temperatura oko 37, beo jezik i ruzan osecaj u ustima i natecene limfne zleze na vratu. test na hiv sam radio ali onaj iz sline i bio je negativan i svi ostali nalazi su ok i radio sam na cmv virus,ebv i toxoplasmu
doktor je rekao da je ok nalaz ali ja stalno trazim o hivu clanke po internetu.
a na svim tim nalazima infektologije povisen mi je igg ja sad stvarno ne znam sta vise a mislim i svaka sekunda mog zivota je razmisljanje o toj bolesti.
molim da mi neko odgovori od strucnih sta dalje da radim ili sam poludeo
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Време је да са тражење чланака о хив-у пређеш на тражење чланака о кандиди, коксакију, мононуклеози, поквареним зубима итд.