da li imam hiv

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Valkira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 11:31 pm

Re: da li imam hiv

Post od Valkira »

Da li moze neko od doktora na forumu da odgovori da li je imunski odgovor kod splenektomiranih osoba sporiji tj. da li se kod njih sporije stvaraju antitela pa samim tim i do serokonverzije dolazi kasnije?
drazen1981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2016 10:19 pm

Post od drazen1981 »

pozdrav za sve clanove foruma
moj zivot bi tebao biti jako srecan ali ja zivim u strahu od hiv-a,
zivim u tudjoj zemlji i tu sam naso devojku i sa njom imam sina koji ima 5 meseci.
poceo sam tegobe da osecam jos skoro pa 2 god. tj. temperatura oko 37, beo jezik i ruzan osecaj u ustima i natecene limfne zleze na vratu. test na hiv sam radio ali onaj iz sline i bio je negativan i svi ostali nalazi su ok i radio sam na cmv virus,ebv i toxoplasmu
doktor je rekao da je ok nalaz ali ja stalno trazim o hivu clanke po internetu.
a na svim tim nalazima infektologije povisen mi je igg ja sad stvarno ne znam sta vise a mislim i svaka sekunda mog zivota je razmisljanje o toj bolesti.
molim da mi neko odgovori od strucnih sta dalje da radim ili sam poludeo
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Време је да са тражење чланака о хив-у пређеш на тражење чланака о кандиди, коксакију, мононуклеози, поквареним зубима итд.
Odgovori