Pozdrav Svima Pre svega,Forum je stvarno Odlican i verujem da je mnogima Pomogao.
Imao sam Odnos sa Jednom Cigankom u Oktobru Mesecu 2011 godine.Popili Drugari i ja Malo u Kafani i Drugar Mi namestijo Kako to vec ide.Malo Smo se ljubili(sto me i najvise zabrinjava) I upraznjavali seks Sa kondomom naravno,E sad Posle toga Mnogo sam na internetu Trazijo O polno prenosivim Bolestima i Naisao sam na NPV to jest Bradavice Sad dali je Moguce da je ona meni prenela tu Bolest?Jer Posle toga Napipavao sam u ustima,skoro pred Kraj usta Sa Leve i Desne strane(na istom mestu) Dve Male Linije Toliko male Da jedva se i vide Okom,I neki Put su manji a neki Put veci,Dali je to HPV sobzirom da Imam jednu Malu bradavicu I pre tog odnosa Na Ruci.Kakvi se testovi tu rade?I dali imam razloga za Brigu Hvala Unapred.Inace ta Devojka Ko zna Koliko Je partnera Imala.
Hpv u Ustima
Re: Hpv u Ustima
Oce Neko Pomoci U ponedeljak idem u Kasarnu,A neda mi se misliti o Tome Hvala unapred.!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Necu ni komentarisati izbor partnera!
Virus na koji sumnjate se ne ispoljava tek tako i posle 3 dana od rizichnog odnosa! I nije to tako jednostavno sa ovim virusom! Mogli ste ga i genitalno dobiti bez obzira na zashtitu zato i jeste bitno koga izabrati za partnera u intimnim odnosima.
Ljubljenjem ste mogli pre da dobijete prehladu ili grip ili gljivice nego HVP virus i odakle vam uopshte ideja o HVP?
Mada rizican odnos pod dejstvom alkohola je uvek mac sa dve ostrice.
Nishta nisam skapirala sta si napisao o tome shto vidis u ustima, svako ima promene na ustim ai u unutrasnjosti obraya pa nema HVP!
Virus na koji sumnjate se ne ispoljava tek tako i posle 3 dana od rizichnog odnosa! I nije to tako jednostavno sa ovim virusom! Mogli ste ga i genitalno dobiti bez obzira na zashtitu zato i jeste bitno koga izabrati za partnera u intimnim odnosima.
Ljubljenjem ste mogli pre da dobijete prehladu ili grip ili gljivice nego HVP virus i odakle vam uopshte ideja o HVP?
Mada rizican odnos pod dejstvom alkohola je uvek mac sa dve ostrice.
Nishta nisam skapirala sta si napisao o tome shto vidis u ustima, svako ima promene na ustim ai u unutrasnjosti obraya pa nema HVP!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 3:12 pm
Zdravo! Evo,da prvo objasnim moju situaciju: Trenutno imam herpes na usni i periodicno mi se pojavi. Znam da ne treba da se ljubim dok imam herpes,ali sam to ipak uradila. Sad me zanima da li se taj usni herpes moze preneti na genitalije "vatanjem" (sto bi se zargonski reklo) i da li je moguce da ja dobijem genitalni herpes zato sto imam usni? Strasno sam zabrinuta,nadam se da mi mozete pomoci. Hvala unapred.
Zasto ne bi komentarisala izbor partnera!!?? Zato što je CIGANKA - romkinja pa to odmah znači da je bolesna??!!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne nego na koji nacin je stupio u polne odnose, sa osobom koju ne poznaje i pod dejstvom alkohola, zato je i logicno sto se dan posle poceo preispitivati o svemu....!
Nemojte mene stavljati u grupu ljudi sa rasnim i verskim predrasudama, ja sam medicinski radnik a i normalna osoba pa mi takva svrstavanja ne prijaju!
Nemojte mene stavljati u grupu ljudi sa rasnim i verskim predrasudama, ja sam medicinski radnik a i normalna osoba pa mi takva svrstavanja ne prijaju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.