HPV - polne bradavice - kondilomi
Re: HPV - polne bradavice - kondilomi
Pronađeni su mi ravni unutrašnji kondilomi putem biopsije.
Imala sam jednog partnera,tako da jedino sam mogla od njega da zakačim.
Interesuje me,da li je neko od muškaraca bio na kolposkopiji/peniskopiji i da li su nekom tom metodom utvrđeni unutrašnji kondilomi?
Imala sam jednog partnera,tako da jedino sam mogla od njega da zakačim.
Interesuje me,da li je neko od muškaraca bio na kolposkopiji/peniskopiji i da li su nekom tom metodom utvrđeni unutrašnji kondilomi?
- cardioperf
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Mar 15, 2014 1:05 am
- Kontakt:
Postovani, da to su specificni kondilomi HPV infekcije!
- cardioperf
- Stalni član
- Kontakt:
Postovani, to su kondilomi HPV infekcije!
Poslednja izmena od cardioperf u Sub Mar 15, 2014 7:01 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- cardioperf
- Stalni član
- Kontakt:
sale88 napisao:Jel izazivaju kondilomi rak kod muskaraca, tj, jel mogu da izazovu?
Postovani, kondilomi HPV-a u manje od 5% inficiranih samo visokorizicnim oblicima virusa izazivaju Carcinom glavica. Muskarci su uglavnom zahvaceni bradavicama na cijim je vrhovima najveca koncentracija virusa pa se prenose i oralnim sexom, dok zene oboljevaju od Carcinoma grlica maternice.pozz
- cardioperf
- Stalni član
- Kontakt:
Ispravak..pogresan post sam komentarisao...kod vas su sigurno kondilomi HPV infekcije prisutni!cardioperf napisao:
da li je moguce da je ovo kondilom, ili ipak bubuljica? nalazi se malo ispod pupka, sa desne strane, dakle na stomaku, gde pocinju dlake. pojavila se pre 5-6 dana, tj. tad sam primetio... hvala unapred

molim za odgovor, stvarno sam se uplasio. hvalaaaa
Molim za pomoc. Da li su ovo kondilomi?

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 12:21 am
Koja metoda je najbolja za skidanje kondiloma posto ih imam i dr mi je rekla da moram da ih se resim ako hocu bebu...citala sam dosta o metodama za otklanjanje kondiloma i svaka od njih me plasi...ako neko ima iskustva...pomagajte... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 31, 2016 7:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
A rak anusa, koliki je rizik za to, posto ih ja na glavicu nemam, prvo sam imao na anusu, pase prosirio na preponama, tj. mislim da sam ih imao posto sam osecao svrab i neke sitne tackice na preponama?cardioperf napisao:sale88 napisao:Jel izazivaju kondilomi rak kod muskaraca, tj, jel mogu da izazovu?
Postovani, kondilomi HPV-a u manje od 5% inficiranih samo visokorizicnim oblicima virusa izazivaju Carcinom glavica. Muskarci su uglavnom zahvaceni bradavicama na cijim je vrhovima najveca koncentracija virusa pa se prenose i oralnim sexom, dok zene oboljevaju od Carcinoma grlica maternice.pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 02, 2016 10:34 pm
Dzabe bacanje para na razne kreme i ostalih gluposti 14meseci se mucio sa raznim kremama tecnostima,imao sam rane nisam mogao u wc da idem i ona se odlucim da uzmem stvari u svoje ruke kupim jabukovo sirce sto ima najvise kiseline ono bas jako i natopim uvece vatu stavim na bradavice do ujutru vec vidim da su promenile bradavice boju dodju onako belicaste i tako 3do 4 veceri neke su se smanjile a neke cak i otpale e sad koliko dana stavljati zavisi od kolicine i velicine bradavica
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Колико могу да видим то су Тисонове жлезде.
I ja bih rekao al se ipak tripujem