Pozdrav svima,
Imam jednu nedoumicu:je li period proyora 3 meseca,6 meseci ili 6-8 nedelja?Svi različito tvrde...
Naime,od kako sam sexualno aktivan (od svoje 16g.) ,uvek sam koristio kondome, zbog toga da mi cure ne bi zatrudnele,ali nikad od straha od bolesti,verovatno da nisam ni bio svestan.
Međutim pre 3 meseca mi je pukao kondom sa jednom devojkom i to sam primetio tek pošto sam ga izvadio...Bio sam u njoj nezaštićen sigurno oko 1 minuta.Ona se,na moju inicijativu(znam da je bezveze,al ajd sad) testirala dan nakon našeg odnosa i ispao je negativan i nakon toga 11 nedelja nakon incidenta i opet negativan.Ona je po njenom priznanju imala15 momaka i to sve bez kondoma!Da li mogu biti miran što se tiče ovoga,da nije ona u to vreme kad sam bio s njom bila zaražena Hiv-om?
I da li je istina da je Hiv teško prenosiv i da ne opstaje na vazduhu?Mislim,lakše je preneti neke druge polne bolesti?
HIV ?!
Re: HIV ?!
Da i vise je nego tacno da je hiv nemoguce preneti vazduhom ali polnim odnosom je i tekako mogudje da ga dobijes e sada ako je ona bila negativna nakon testiranja nisi imao porebu da radis test ponovo nakon 11 meseci e sada Hiv je iskljucen kao opcija ako je uradjen test bio negativan ali nisu iskljucene druge polno prenosive bolesti kao sto su hepatitis herpes ...itd zato budi smiren sto se hiva tice tu je sve ok ali pazi ako si bas uplasen i imas vremena ti onda idi i testiraj se na hepatitise pa onda mirno spavaj ....sve je na tebi