HIV, pitanje u vezi prenosa.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
znatizeljni91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 8:20 pm

HIV, pitanje u vezi prenosa.

Post od znatizeljni91 »

Pozdrav svima na forumu...

Ovako: za pocetak recimo da je zenska osoba HIV + i stimulisanje njene vagine prstima se dogodi, znam da se hiv moze preneti na muskarca ukoliko ima rana na prstima, ali kolike te rane moraju biti, i kakve, sveze, krvare, zanoktice, nisam nigde nasao odgovor tacne velicine rane uglavnom se navode kao posekotine... ako neko zna bio bih zahvalan da mi odgonetne to, hvala unapred.
Atomium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 02, 2011 8:49 pm

Re: HIV, pitanje u vezi prenosa.

Post od Atomium »

to vam niko ne moze reci, jer ne postoje granicne vrednosti. ali dovoljno velike i dovoljno sveze rane.

ako vas sekiraju zanoktice, preko njih sigurno ne
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Re: HIV, pitanje u vezi prenosa.

Post od MIXTER »

Zanoktice-ne , rana mora da bude malo veca i da ima krvi u njoj , ali sveze , jer ako nije sveza , onda se virus mnogo teze prenosi , uostalom ako te zanima kako se prenosi hiv , procitaj na moj post , jest malo duze , ali ima korisnog , KRV SE MORA ZAPRLJATI sa KRVLJU NEKOG DRUGOG , sto stvara anti-tela u krvi i samim time stvara se i HIV,ali nemora da znaci da ces dobiti i AIDS (SIDU) , tako da nemas sta da se plasis , jer ljudi sa tim zive :DDDD . POZDRAV
Odgovori