Hitno pitanje

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
virtual
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 11:16 pm

Hitno pitanje

Post od virtual »

imam jedno pitanje za Vas...znam da nije obicaj ali...
u nadi da ce te mi sto pre odgovoriti...Imao sam
oralni sex sa nepoznatom devojkom pre par dana i cak
je u jednom trentku doslo do kraceg dodira nasih
polnih organa-max. 15 sec(nije bilo sexa)samo
dodir....Nemam nikakvih vidljivih promena na penisu(u
smislu neke vrste tecnosti,bradavica,tackica i
sl.),kao ni bilo kakvih problema druge vrste....znam
da ce Vas savet biti da se obratim lekaru sto i
nameravam !!!...samo me zanima kako bih sebe
eventualno privremeno "smirio" da li ima realnih i
opravdanih razloga za zabrinutost strah i
paniku...unapred Zahvalan
mised
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 12:38 am

pitanje....

Post od mised »

A da li devojka boluje od nekih polnih bolesti/sida,sifilis.ili slicno/,kad si se vec toliko uplasio?Ako ne boluje od polnih bolesti onda opusteno,eventualno ako ti se jave neki simptomi onda idi kod doktora...........
virtual
Novi član
Novi član

ehhh

Post od virtual »

pa da to znam jedan deo price bi mi bio laksi?...nepoznata devojka do te veceri....mislim nemam pojma da li ima ili nema nesto od gore navedenog...mogu samo da se nadam da nema:)...a koliko sam ja upucen ,tj koliko sam citao male su sanse za bilo sta(sifilis hiv)...dobro sto se tice herpesa sa tim se zivi...da li sam dobro shvatio ili sam bezuspesno pokusao sebe da utesim??????????
mised
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 12:38 am

odgovor........

Post od mised »

Jako puno ljudi ima odnose sa nepoznatim osobama,pa kad bi svako isao kod lekara cekaonice bi bile prepune.Nemoj se sekirati,sanse su male da boluje od neke polne bolest.Sledeci put zastita,a sad ako bas ne mozes da se umiris idi ko doktora na razgovor.
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

Ima jedna poslovica "KASNO JE U NESREĆI POMIŠLJATI NA DUŽNOST"....znači prije sexy sa nepoznatom, sjeti se da ima kondom, postoje kondomi i za jezik, ako već upražnjavaš kunligus.....oral...
kobra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

cao

Post od kobra »

I ja sam imao potpuno isti takav slucaj,samo sto sam je znao 3 dana!Istraumiran sam skroz.... :(
ja
virtual
Novi član
Novi član

Re: cao

Post od virtual »

kobra napisao:I ja sam imao potpuno isti takav slucaj,samo sto sam je znao 3 dana!Istraumiran sam skroz.... :(

znam tacno kako ti je....delim i ja taj osecaj....nazalost....valjda smo imali toliko srece da nismo nesto zakacili....koliko sam ja citao malo teze se dobijaju bolesti oralnim putem..ali mene ,verovatno kao i tebe ,MNOGO MNOGO vise plasi taj jedan dodir.....strasno....
kobra
Novi član
Novi član
Kontakt:

da

Post od kobra »

Da ,brate, taj je... dodir...Ja sam se istraumirao kada mi je rekla da je imala mnogo sexualnih odnosa bez kondoma (sa deckom sa kojim je bila 3 god).I da ne praktikuje sa kondomom,upoznao sam je preko dobre drugarice....Ne bi me valjda sje...!?Uradicu test,ako nisam zakacio nista ..."Kupicu novo srce" :-? Nadam se da ce biti sve ok ...izdrzi...
ja
virtual
Novi član
Novi član

Re: da

Post od virtual »

[quote="kobra"]Da ,brate, taj je... dodir...Ja sam se istraumirao kada mi je rekla da je imala mnogo sexualnih odnosa bez kondoma (sa deckom sa kojim je bila 3 god).I da ne praktikuje sa kondomom,upoznao sam je preko dobre drugarice....Ne bi me valjda sje...!?Uradicu test,ako nisam zakacio nista ..."Kupicu novo srce" :-? Nadam se da ce biti sve ok ...izdrzi...

evo na svom primeru sam dokazao kako alkohol i "sex" nikako ne smeju da se kombinuju i konzumiraju zajedno...je***a pomuti svest skrz...ma samo da prodje bez posledica sve to....taj koktel je POTREBNO IZBEGAVATI...a znas li mozda koje stvari je moguce "zakaciti" tim nasim postupkom(na sta da se sumnja)????....voleo bih odgovor na ovo pitanje i ostalih clanova ....please
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Niste mi jasni, delujete mi potpuno svesni svojih postupaka cak i u momentu delovanja ali tada kao da ste bili u fazonu "nema veze samo dok je meni lepo" a vec jedan sekud posle toga ste premrli od straha. Tako meni izgledate ovako sa strane kada posmatram. Jako ali JAKO nezrelo i glupo ste postupili, moram da vam kazem. Ali mislim da ste i vi toga svesni. :)
kobra
Novi član
Novi član
Kontakt:

valjda

Post od kobra »

Evo ovako ,nismo bili pod dejstvom alkohola,niti droga, imali smo kontakt polnih organa mozda 15sekundi(bez prodiranja penisa u vaginu).Kada sam krenuo u "akciju" (namestao kondom)ona mi je rekla da ne praktikuje kondom....Tjs ne voli....Ja sam se povukao....Mozda kasno,mozda ne ali sam se povukao...I sad'a me muci taj kontakt....
kobra
Novi član
Novi član
Kontakt:

da

Post od kobra »

Hiv....Ne znam ,proslo je mesec dana od tog kontakta....Penis mi je ok,nema promena,tegoba...Jedino hiv,cekam jos mesec i na testiranje...Sje... sam skroz...Ne znam sta da mislim,ovi iz yazasa me zbunjuju...
virtual
Novi član
Novi član

odgovor

Post od virtual »

Ka1 napisao:Niste mi jasni, delujete mi potpuno svesni svojih postupaka cak i u momentu delovanja ali tada kao da ste bili u fazonu "nema veze samo dok je meni lepo" a vec jedan sekud posle toga ste premrli od straha. Tako meni izgledate ovako sa strane kada posmatram. Jako ali JAKO nezrelo i glupo ste postupili, moram da vam kazem. Ali mislim da ste i vi toga svesni. :)
nazalost jesam svestan svog glupog postupka.... ali daleko od toga da je tvoja konstatacija tacna.....bio sam pod dejstvom alkohola a onda neke stvari po prirodi samog pica postanu ,nazalost, normalnije....ovo sve nije opravdanje nego samo cinjenicno stanje....jednostavno lampica se prekasno upalila....
Odgovori