Primetio sam neke pihtijaste, bele grudvice u svojoj semenoj tecnosti pa vas molim da mi neko strucno protumaci, kako i zasto? Koliko je opasno i kome da se obratim da rijesim problem?
Hvala unaprijed svima dobronajmernim koji ce mi odgovoriti!
Naravno posjeticu ljekara to je normalno, ali me intersuje necije misljenje i iskustvo ako je imao problema sa slicnim stvarima! Pozdrav!
Grudvice u spermi
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
e sad
ja ne znam da to moze biti neshto nenormalno
ali znam ovo
cilj oblika mushkog uda i svih ostalih propratnih stvari jeste da shto dublje ubaci seme u zeljenu destinaciju
radi vece shanse za oplodnju i nastavak vrste
lol
e sad
stvaraju se kod svih momka (naravno kod nekih vishe a kod nekih manje) proteini fibrinogena i ulaze u sastav semena a cilj im je da oforme mrezhicu u koju ce biti zarobljeno shto vishe sprmatozoida pa ce se kasnije otopiti
inache izgledaju kao bele grudvice u samoj spermi
dakle verovatno ste na to mislili
laichki
spremitji idu peshke
grudvica je bus
ja ne znam da to moze biti neshto nenormalno
ali znam ovo
cilj oblika mushkog uda i svih ostalih propratnih stvari jeste da shto dublje ubaci seme u zeljenu destinaciju
radi vece shanse za oplodnju i nastavak vrste

lol
e sad
stvaraju se kod svih momka (naravno kod nekih vishe a kod nekih manje) proteini fibrinogena i ulaze u sastav semena a cilj im je da oforme mrezhicu u koju ce biti zarobljeno shto vishe sprmatozoida pa ce se kasnije otopiti
inache izgledaju kao bele grudvice u samoj spermi
dakle verovatno ste na to mislili
laichki
spremitji idu peshke
grudvica je bus
Re: Grudvice u spermi
kod mene je problem sto su te grudvice tamne boje a i sperma tamna--a ne lici da je krvava-imao sam to vec nekoliko puta posle duzeg seksa i prehlade i nestajalo je-isao kod lekara i davao spermu na analizu i nista konkretno-nekad su mi davali antibiotike al zadnji put nisam ni isao i proslo je-a sad ponovo-brine me zasto se to pojavljuje--
imam hronicni prostatitis i hidrocelu u desnom testisu al mi ne pravi vece probleme pa to tako vucem godinama-
Strahujem da ne bude nesto gore mada ispitujem svake godine PSA-
imam 52 god
Jel neko imao slican problem i ako ima neko savet ---hvala???
imam hronicni prostatitis i hidrocelu u desnom testisu al mi ne pravi vece probleme pa to tako vucem godinama-
Strahujem da ne bude nesto gore mada ispitujem svake godine PSA-
imam 52 god
Jel neko imao slican problem i ako ima neko savet ---hvala???