Gljivična infekcija

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Laborant BP
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2006 3:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Gljivična infekcija

Post od Laborant BP »

U DECEMBRU SAM BIO JAKO PREHLADJEN I PIO SAM ANTIBIOTIKE NA SVOJU RUKU.TO MI SE VRATILO NA GLAVICU PENISA U OBLIKU MALIH CRVENI TACKICA U VELIKOM BROJU I CRVENE KOZE OKOLO.MALO ME JE IRITIRALO,NIJE PECKALO.DIJAGNOSTIKOVANA MI JE GLJIVICNA INFEKCIJA.PREPISANE SU MI OBLOGE OD HIPERMANGANA I MAZANJE DAKTANOLOM POSLE OBLOGA.POSLE MESEC I PO DANA MI JE DOKTOR REKAO DA SAM IZLECEN.ALI ONE SU SE MENI PONOVO VRATILE.STA DA RADIM.JEL IMA NEKI DRUGI LEK ILI POSTUPAK LECENJA.POSTO MI HIPERMANGAN JAKO ISUSIO KOZU.

UNAPRED ZAHVALAN :D
skvorecki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 7:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od skvorecki »

Mozda bi bilo korisno da koristis neki drugi, jaci, antimikotik. Na trzistu ih ima vise: nistatin, mikoseb itd. Medjutim, najbolje bi bilo da oko izbora leka razgovaras sa svojim dermatovenerologom.

Umesto kalijum-permanganata mozes mozda da koristis povidon jod (premda ce ti i on susiti kozu) ili rastvor borne kiseline, koji mozes kupiti u svakoj apoteci (on je blazi, ne bi trebao da imas problema sa njim).
Odgovori