Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
U DECEMBRU SAM BIO JAKO PREHLADJEN I PIO SAM ANTIBIOTIKE NA SVOJU RUKU.TO MI SE VRATILO NA GLAVICU PENISA U OBLIKU MALIH CRVENI TACKICA U VELIKOM BROJU I CRVENE KOZE OKOLO.MALO ME JE IRITIRALO,NIJE PECKALO.DIJAGNOSTIKOVANA MI JE GLJIVICNA INFEKCIJA.PREPISANE SU MI OBLOGE OD HIPERMANGANA I MAZANJE DAKTANOLOM POSLE OBLOGA.POSLE MESEC I PO DANA MI JE DOKTOR REKAO DA SAM IZLECEN.ALI ONE SU SE MENI PONOVO VRATILE.STA DA RADIM.JEL IMA NEKI DRUGI LEK ILI POSTUPAK LECENJA.POSTO MI HIPERMANGAN JAKO ISUSIO KOZU.
Mozda bi bilo korisno da koristis neki drugi, jaci, antimikotik. Na trzistu ih ima vise: nistatin, mikoseb itd. Medjutim, najbolje bi bilo da oko izbora leka razgovaras sa svojim dermatovenerologom.
Umesto kalijum-permanganata mozes mozda da koristis povidon jod (premda ce ti i on susiti kozu) ili rastvor borne kiseline, koji mozes kupiti u svakoj apoteci (on je blazi, ne bi trebao da imas problema sa njim).