Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Imam genitalni herpes duzi niz godina probao sam Aciklovir tablete i mast u vise terapija.Ako iko zna nesto novo sto bih mogao probati makar i neki narodni lek neka se javi.Unapred zahvalan svim ljudima dobre volje.
Na ovom forumu bilo je par tekstova o herpesu. Mozda ste vec videli ukoliko niste pogledajte deo koji se nalazi iza pitanja "... sa herpesom kroz citav zivot". I mene takodje interesuju tudja iskustva. Za Todoksin sam cuo ali ga nisam koristio i nemam licna iskustva.Pozdrav.
Molim Vas da mi prenesete instrukcije koje ste dobili u vezi koriscenja Todoxina. Da li postoji specifican nacin ishrane, koliko je neophodna duzina terapije i slicno? U medjuvremenu, cuo sam za jos jedno pozitivno iskustvo sa Todoxinom. Terapija je bila pre tri godine i od tada se herpes vise nije pojavljivao. Pozdrav i hvala unapred.