Elem, sa sadashnjim dechkom sam jedno 5 meseci i imamo nezashticene odnose, ne bi nam smetalo ni da dobijemo bepche.
Eh, pa saznah nedavno da se moj dragi lechio od hlamidije, pio terapiju mesec dana, ali da se posle nije kontrolisao.
Hipohondru kakav sam ja, nije smelo da se desi da tek tako krene sa nezashticenim odonosima.
Zivim u USA, i juche sam u privatnoj laboratoriji radila taozavani STD screening, testiranje na 7 polno prenosivih bolesti (HIV, Hepatitis A, B, C, Herpes Simplex oba tipa, gonoreju i hlamidiju.) To zadovoljstvo ovde koshta 249 dolara, ali sam verovatno mogla da pronadjem i besplatnu varijantu, samo da sam bila strpljivija.
Posebno me brine hlamidija, koju ovde rade PCR metodom, iz urina, kako mi se chini, istovremeno sa testom za gonoreju.
I chekam na rezultate, rekoshe za tri dana stizu na mejl.
Testiranje je anonimno.
A ono shto sam htela da pitam je sledece-koliko je verovatno da NE dodje do izlechenja hlamidije posle terapije antibioticima u trajanju od mesec dana? Nisam sigurna koji antibiotici su u pitanju, moj dragi je izgubljen sluchaj kada treba to da zapamti.
Koliko je sama PCR metoda pouzdana, da li moze da dodje do laznih poz ili neg rezultata?
Pozdrav svima iz Massachusettsa.(ne Alabame)
Frka, panika
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Alabama ,pozdrav i potpuno te shvatam, i ja sam posle ureaplazme isti trip imala.Molila Boga da je test negativan i kad sam dobila negativan test ,ja sam bila ubadjena da je neko napravio grešku .
Ako si nepoverljiva uradi ga ponovo ,samo sad u nekoj jeftinijoj režiji,sad ne žuriš jer imaš jedan test odradjen ,a ovo zbog tvoje smirenosti ponovi.
Pozdrav

Ako si nepoverljiva uradi ga ponovo ,samo sad u nekoj jeftinijoj režiji,sad ne žuriš jer imaš jedan test odradjen ,a ovo zbog tvoje smirenosti ponovi.
Pozdrav