Enterococcus spp

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
deki15
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 19, 2017 9:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Enterococcus spp

Post od deki15 »

Dakle, Video sam na glavicu neke crvene tackice, otisao kod doktora, uradio bris glansa, i zabelezena bakterija enetrococcus velikom broju. Doktorka mi je prepisala panklav i neku antibiotsku mast (enbecin), i nakon 10-ak dana terapije, tackice su se povukle, i nakon mesec dana sam opet uocio isti problem..
Zanima me da li neko ima iskustva sa ovom bakterijom? i kako se leci?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Enterococcus spp

Post od aaaca »

Треба да пронађеш извор заразе.
deki15
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 19, 2017 9:57 pm

Post od deki15 »

Pa trenutno nemam redovan sex, sumnjam na neku devojku, ali to sad nije bitno. Poenta je da vec 3 meseca imam ovaj problem i ne znam koji antibiotik da uzmem ili neki drugi lek?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако се инфекција поново вратила значи да си у међувремену опет био изложен. На то сам мислио када сам рекао да видиш, а не на ону првобитну инфекцију.

Ако хоћеш антибиотик онда опет мораш код лекара и да се уради антибиограм. Ако хоћеш сам да експериментишеш можеш да пробаш са испирањем содом бикарбоном или жалфијом.
Odgovori