EKTOPICNE LOJNE ZLEZDE I TISONOVE?????

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

borisko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:58 pm

EKTOPICNE LOJNE ZLEZDE I TISONOVE?????

Post od borisko »

Ovaj,trazio sam o ovome na forumu mnogo toga i delimicno shvatio,medjutim ako nije problem da neki strucnjak ili bilo ko ko ima dosta dobro znanje o ovome da mi malo poobjasni???
Moje glavno pitanje je da li su ove zlezde opasne,mogu li se leciti,da li se putem polnog odnosa lepsi pol moze zaraziti necim zbog ovih zlezdi i ako je moguce da dobijem sajt slika kako izgledaju ove zlezde???
Veliko hvala unapred!!!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

A sto lazes da si trazio?
borisko
Novi član
Novi član

Post od borisko »

Ka1 napisao:A sto lazes da si trazio?
Molim!?!?!?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Pitam zasto lazes da si trazio? Jer NEMOGUCE je da nisi nasao odgovore na sva svoja pitanja. Da si trazio. Ali nisi. Dakle, ima desetine poruka na tu temu, posebno BAS na tvoja pitanja. Ajde sada trazi pa ces naci. I nemoj vise da lazes, nije lepo a ni pristojno.
borisko
Novi član
Novi član

Post od borisko »

Ka1 napisao:Pitam zasto lazes da si trazio? Jer NEMOGUCE je da nisi nasao odgovore na sva svoja pitanja. Da si trazio. Ali nisi. Dakle, ima desetine poruka na tu temu, posebno BAS na tvoja pitanja. Ajde sada trazi pa ces naci. I nemoj vise da lazes, nije lepo a ni pristojno.
Ja sam lepo reko da sam trazio i da sam naso i da sam o tome citao ali mi nije bas jasno najbolje,izvini ali ja polje medicine slabo znam ( u pitanju su nijanse koje mi bas i nisu jasne) i samo sam pitao ako moze neko od strucnjaka ili ko zna o tome,a ako su naravno dobre volje, da mi to poobjasni malo jace....a posto vidim da ti nisi strucno lice i da si jako iskompleksiran i isfrustriran,lepo te i fino molim da zaobidjes ovu temu i da na nekim drugim mestima lecis svoje komplekse.....i da,ako nesto najvise mrzim na svetu to je da me nazivaju lazljivcem bez ikakvog osnova za to...zato molim te ZAOBIDJI ME!!!!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ima jedna tema sa slikama i lako se nalazi.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4420

Da li se lepši pol može zaraziti tim žlezdama?
Ni lepši ni ružniji pol se ne mogu zaraziti tim žlezdama.

Da li su opasne?
Nisu.

Da li mogu da se skinu?
Mogu, samo hirurški. To niko neće da ti radi, eventualno privatnik da bi ti uzeo pare.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
borisko
Novi član
Novi član

Post od borisko »

Filip napisao:Ima jedna tema sa slikama i lako se nalazi.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4420

Da li se lepši pol može zaraziti tim žlezdama?
Ni lepši ni ružniji pol se ne mogu zaraziti tim žlezdama.

Da li su opasne?
Nisu.

Da li mogu da se skinu?
Mogu, samo hirurški. To niko neće da ti radi, eventualno privatnik da bi ti uzeo pare.
Srdacno zahvaljujem Filipe na ukazanom objasnjenju i pomoci
BUM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 23, 2006 10:07 pm

Post od BUM »

Citao sam na nekom forumu kako je nekima upalilo sa pastom za zube. Namazali su je u tom predjelu i kako ona isušuje ili tako nešto s vremenom su nestale. Da li je netko još čuo za ovu metodu? Hvala.
BUM
Novi član
Novi član

Post od BUM »

pa dobro moze li netko odgovoriti, makar: "ne, nisam cuo nikada" a ne ovako, dajte plz
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Pitanje ti je toliko smesno i besmisleno tako da verovatno zbog toga niko ne zeli da trosi atome snage na kuckanje odgovora (osim mene). Stavise, mislim da uopste nisi ozbiljan. U krajnjem slucaju, zasto nas pitas, probaj pa patentiraj izum, mozda se obogatis.
BUM
Novi član
Novi član

Post od BUM »

Ka1 napisao:Pitanje ti je toliko smesno i besmisleno tako da verovatno zbog toga niko ne zeli da trosi atome snage na kuckanje odgovora (osim mene). Stavise, mislim da uopste nisi ozbiljan. U krajnjem slucaju, zasto nas pitas, probaj pa patentiraj izum, mozda se obogatis.
Srcati šta smo sarkasticni, koliko vidim nisi ništa pametno napisa na cijelom ovom topicu samo podje*aješ ljude. Nisam ja sjedio na kauču i izmišljao lijek. Kao šta sam lijepo napisao ovo sam vidio na jednom forumu i postavio sam pitanje ovdje o tome. Šta je tu loše, zar ovaj forum ne bi trebao pomagati ljudima a ne kao ti da se nešto piz*diš na svako pitanje. Uostalom evo forum na kojem sam to vidio pa pogledajte sami: http://www.hpvfaq.com/answers.asp?quest ... &answers=1

Sad ne bih htio sam nešto probavati pa pitam za mišljenje nekog tko je malo stručniji od mene u pogledu ovoga (Ka1, to se ne odnosi na tebe).
8)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Kakve to veze ima sto si ti procitao na nekom levom forumu, mene bi bila sramota da tako nesto uopste i pitam. I ja sam procitao na tarabi da je Srbija najjaca svetska sila.......
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Bum....ako ti bas toliko znaci ti probaj nesto od onoga sto si procitao na tom forumu.Vidim pisu likovi da im je uspelo,i to nekoliko njih.Ako si toliko zeljan da se resis svog "problema",pokusaj,nista te ne kosta.Pa nam javi da li je upalilo :)

p.s. Ne obaziri se na Ka1,kao sto se vecina forumasa na njega ne obazire. :wink:

pozdrav!
BUM
Novi član
Novi član

Post od BUM »

marko_lazic napisao:Bum....ako ti bas toliko znaci ti probaj nesto od onoga sto si procitao na tom forumu.Vidim pisu likovi da im je uspelo,i to nekoliko njih.Ako si toliko zeljan da se resis svog "problema",pokusaj,nista te ne kosta.Pa nam javi da li je upalilo :)
marko, hvala na odgovoru.

Ma da pisu da im je uspjelo zato sam i mislio to probati. Ali ne znam malo me strah sve to, mislim nije baš pametno bezveze srljati s necim kao sta je pasta za zube po "tome". Ono, mogao bih napraviti još gore. Pa zato pitam za vase mišljenje koliko bi to bilo opasno.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ko zna šta su ti na tim forumima skinuli tom pastom. Tisonove žlezde nisu sigurno.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori