duzina menstrualnog ciklusa

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

duzina menstrualnog ciklusa

Post od annamaria »

Molila bih nekog ko zna da mi odgovori sto prije jer sam zabrinuta
Vec zadnjih nekoliko mjeseci periodu dobijem redovno 3-4 dana prije ovaj mjesec i 7 dana ali moj problem je sto mi menstruacija traje samo 2-3 dana max.4 ovaj mjesec me i boli stomak i to skroz po dnu i udara u noge .Sad vas molim nisam u mogucnosti otici na pregled jer sam u inostranstvu jos par mjeseci
Da li je to trajanje normalno i da li bi trebalo trajati duze i jos nesto da li stres moze da utice na menstruciju mislim da dobijes prije i da traje krace bila sam kod dr opste medecine prije 2 mjeseca i nalazi krvi su mi u granici normale.MOLIM VAS DA MI POMOGNETE UZASNO BRINEM
Zna me boljeti stomak po dnu i kanali ali sam sklona upalama kanala nisam do sad primjetila nista u vezi bjelog pranja niti mi je promjenilo boju ni miris cak ga i ne primjecujem
UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Koliko ja znam (tj. koliko se secam, onako skolski) menstrualni ciklusi idu na 28 dana +-7dana, a traju od 3 do 7 dana (normalno). Stres, uzimanje lekova (pre svega antibiotika) ili antibebipilula moze da utice na neregularnost ciklusa.
Odgovori