Šta mislite o kampanji "Someone Like Me" koju su pokrenuli Durex i MTV?
Ideja je da naprave platformu za razgovor gde mladi ljudi, prvenstveno tinejdžeri, iz celog sveta mogu da razgovaraju temu seksa i seksualno prenosivih bolesti. Tu su razni video klipovi klinaca kojima je data oprema da sami daju izjave na određene teme, razne statistike, saveti i slično.
Kampanja se odvija na društvenim mrežama, kod nas na Durex Srbija Facebook stranici (kroz aplikaciju) i na Twitter-u preko heštega #SomeoneLikeMe.
Zanima me, šta mislite, ko i u kolikoj meri treba da edukuje mlade ljude o seksu i prevenciji seksualno prenosivih bolesti - roditelji - škola - vršnjaci i šta ima najviše efekta?
Durex i MTV kampanja za borbu protiv HIV-a i SPB-a
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 04, 2013 8:59 pm
Re: Durex i MTV kampanja za borbu protiv HIV-a i SPB-a
Ne znam zasto te to interesuje. U svakom slucaju, super ideja. Pogotovo vazna u nasoj sredini jer su takve teme kod nas tabu. Jos jedan primer jeste da se tek sada polako uvodi seksualno obrazovanje u nas obrazovni sistem, sto je na zapadu godinama u nazad praksa. Moje misljenje je da svaka drzava moze da spreci epdiemiju HIVa samo da to i zeli. Mi smo mala zemlja pa je kod nas jos teze preduzeti ekstremnije mere ali svaka inicijativa je dobrodosla.