Dosadni kondilomi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

petarpan2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 2:04 pm

jao sta sam naso

Post od petarpan2007 »

Kuku kad sam ovo video hteo sam da umrem
pa ovo je strasno
pogledajte ali imajte u vidu gadno je

http://www.dermnet.com/thumbnailIndex.c ... &numcols=0

http://www.dermnet.com/image.cfm?imageI ... rayIndex=3
markomarkomarko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 11:36 pm

Post od markomarkomarko »

To sto imam na anusu(za sta sumnjam da je kodilom)ne znam jeli...dok sam se tusirao malo sam opipao i "to'' se smanjilo samo od sebe,prije je bilo malo vece a sad je jedva i opipljivo...dali je moguce da se radi o kondilomu i dali oni tako mogu da se povlace,smanjuju i opet vracaju????Od cega to zavisi??
markomarkomarko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 11:36 pm

Post od markomarkomarko »

Uostalom kad malo bolje razmislim,nisam imao homo odnose jos od zime a "kondilom" mi se pojavio ljetos,da li je moguce da prodje skoro pola god pa da se pojavi i ako mi ta osoba sa kojom sam zadnji bio kaze da sigurno nije imala a ja nisam bio s nikim vise(osim ako ne laze,sto je ne moguce dokazati)???????????
cupava
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2007 4:54 pm

Post od cupava »

[color=red][/color]sad sam bas zabrinuta i stvarno mi treba pomoc.Elem,pre jedno sedam godina sam imala kondilome i uspesno su mi uklonjeni tecnim azotom.Rodila sam posle toga zdravog decaka,ali posle pet godina kad sam opet zatrudnela primetila sam spolja visece tkz.bradavice par komada ali lekar mi je rekao da to nije nista zabrinjavajuce i na tome je i ostalo.Rodila sam takodje zdravu devojcicu ali moj problem je sve gori jer su se bas prosirile cak i oko anusa jedino sto ih nemam unutra.Treba mi savet da li bi mi pomogla ona krema podofilotoxin ili aldara! :roll: daj sto pre da mi neko odgovori,please
Odgovori