Cudna stvar

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lukija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 2:34 am

Cudna stvar

Post od lukija »

Nigde nisam nasao neku informaciju o ovome sto mi se desava.Naime,nakon odnosa,kada se penis vrati u normalnu velicinu sa leve strane glave penisa javlja se neka cudna izbocina(ne znam kako drugacije da se izrazim) koja izgleda kao vena,tvrda je,bele boje i proteze se od podnozja glave pa sve do mokracnog otvora.Nakon blagog dodira ona jednostavno nestaje i nikad je nema kada je penis u erekciji.Da li neko moze da mi odgovori sta je to,inace ne osecam neke druge probleme,da li na tom mestu postoji vena.
Znaci nije neki mehuric,ne puca pod pritiskom,jednostavno nestane.Molim za pomoc.
dr Bjekic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 21, 2005 7:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Bjekic »

Ponekad nakon seksualnog odnosa koji duze traje moze doci do upale limfnog suda koja se vidi kao trakasta belicasta oteklina ali se ne povlaci sama od sebe nakon pritiska. Kod tebe se verovatno radi o nekom krvnom sudu. Svakako bi trebalo lekar da te pogleda, mada mislim da nije nista ozbiljno.
dandara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2015 2:33 pm

Re: Cudna stvar

Post od dandara »

ne bi trebalo da bude nista, pogledaj tabelu na http://www.robaizkine.com pozdrav
Odgovori