Crvenilo posle odnosa

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
duleee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 11:58 am

Crvenilo posle odnosa

Post od duleee »

Zdravo,
Posle odnosa sa devojkom nekada mi se dešava da imam crvenilo ispod glavića u celom krugu.
Doktor mi je preporučio daktanol krem i stvarno posle par dana mazanja sve se povuče.
Ali me nervira kad posle ponovo spavam sa devojkom bez kondoma ponovo mi se vrati crvenilo.
Čuo sam da je to problem kod devojke kada joj padne imunitet da joj se pojave gljivice i da se zato kod mene manifestuje crvenilo..
Dugo vremena mi se to nije događalo, ali eto od sinoć opet, pa me zanima da li treba da idem kod doktora ili da nastavim sa mazanjem Daktanol krema.
Inače nikad mi nisu vadili bris.
A i još jedno pitanje gde otići na pregled za takve stvari?? Doktor koji mi je to preporučio, je kada sam bio u vojsci.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

otidji kod lekara opshte prakse reci shta je problem i dobicesh uput!

ako je onda nadji privatnu uroloshku kliniku i otidji na pregled!

ako se ne smanjuje vec uvek javlja bolej d odesh da se uradi i bris i pregled!

a ako je do devojke, neka i ona ode ginekologu....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
duleee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 11:58 am

Post od duleee »

Četiri dana sam mazao daktanol krem ujutru i uveče i skroz se povuklo crvenilo, nakon toga sam ponovo spavao sa devojkom bez kondoma i crvenilo mi se nije vratilo..
Odgovori