Ne znam odakle da počnem...ali prije već što objasnim situaciju, iskreno se nadam da će se naći neko ko će mi pomoći, unaprijed hvala svima koji izdvoje vrijeme ako ništa da pročitaju ovo.
Imam problem, tačnije moja kćerka od 4 godine, radi se o crvenilu pri vrhu stidnih usnica polnog organa koje izgleda kao ogrebotina i to crvenilo se ne smiruje već tri godine, čak ponekad pomislim možda je i urođeno. To je jako boli, ustvari samo na dodir. Jako puno smo nalaza radili, sve se uglavnom svodi na jako česte bakterije koje se izoluju u urinokulturi i vaginalnom brisu, svaki put druga bakterija, jednu zaliječimo druga se pojavi, jako često uzima antibiotike i kažu da je crijevna flora oštećena. Ja već radim na obnavljanju flore, na zdravoj ishrani, jogurtima, čajevima, međutim crvenilo se ne povlači.....nalazi koji pokazuju situaciju organa, bubrega, jetre i sl. su u redu, nema urođenih anomalija, ali postoji problem sa atopijskim dermatitisom. Ne postoji krema koju nisam koristila imam osjećaj, šta je rješenje, šta još uraditi...
nisam htjela namjerno pisati previše da ne bude prenapadno, ako postoji neko ko bi mi na bilo koji način mogao pomoći, neizmjerno sam zahvalna ako se javi.......
Crvenilo na polnom organu kod male djevojčice
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 3:49 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Re: Crvenilo na polnom organu kod male djevojčice
Probajte naruciti iz calivite proizvode imaju dosta dobrih ja sam imala problem asa bakterijama i kupil asam ulje origana super je stvarno. ne znam da li ga smeju deca koristiti. Imate i probiotike za zvakanje za decu i nisu skupi s tim da su vece kolicine. nadam se da ce vam nesto od ovoga pomoci. probajte ne moze odmoci.