Cao,
Hitno mi treba pomoc (savet) ukoliko neko moze da predpostavi o cemu se radi i UNAPRED SE ZAHVALJUJEM SVIMA!!!
Naime, na korenu penisa (oko 2cm ispod glavica) pojavljuje mi se crvenilo koje me uzasno nervira. To se desava s vremena na vreme i ponekad kao da se na tom mestu pomalo peruta koza. Ne osecam svrab, a ni peckanje niti bilo sta slicno, sem sto mi vizuelno smeta! Moram da napomenem da sam u u januaru ove godine imao problem sa mokrenjem (cesto mokrenje) i radio sam analizu krvi i mokrace i rezultati su bili odlicni! naravno, da ne mora da znaci to nista, ali i tad sam imao ponekad probelm sa crvenilom na penisu! Zna li neko o cemu se radi u mom slucaju i kako da resim problem, sem putem lekarskog pregleda?
Jos jednom veliki pozdrav svima i HVALA!
Zbunjen24
Crvenilo na penisu-PLEASE POMOC!
ako vec neces do doktora, da bi ti mozda mogli pomoci online, bilo bi dobro da odes do neke mikrobioloske laboratorijje da uradis potrebene pretrage!
ALi uvijek treba napisati nesto vise posataka o sebi, kada se postavljaju pitanja, godine, cime se bavite, kako i kada je doslo do problema! sta osjecate i slicno. Da li sprovodis higijenu pravilno i redovno! Peres GA mlakom vodom , Safe guard sapunom....
ALi uvijek treba napisati nesto vise posataka o sebi, kada se postavljaju pitanja, godine, cime se bavite, kako i kada je doslo do problema! sta osjecate i slicno. Da li sprovodis higijenu pravilno i redovno! Peres GA mlakom vodom , Safe guard sapunom....
Pa ok.... ako mora
Btw, imam 24 godine...student sam, naravno da vodim racuna o higijeni i perem GA mlakom vodom...Nedavno sam procitao na jednom forumu o slucaju slicnom mome gde je komentar bio da postoji mogucnost da su pojedini muskarci alergicni na sopstvenu spermu pa se to ispoljava na penisu... Moram da priznam da mi se par puta desilo da posle sexa (onako izmoren
) zaspim odmah na krevetu a da nisam imao snage da se istusiram...ali cim bih ustao odmah bi se "bacio" pod tus! Mozda ima istine i u tome...
A do problema je doslo pre oko godinu dana, s tim sto ja TO CRVENILO i PERUTANJE nemam konstantno, vec periodicno... Pojavi se, bude na penisu, pa nestane... i tako u krug...

Btw, imam 24 godine...student sam, naravno da vodim racuna o higijeni i perem GA mlakom vodom...Nedavno sam procitao na jednom forumu o slucaju slicnom mome gde je komentar bio da postoji mogucnost da su pojedini muskarci alergicni na sopstvenu spermu pa se to ispoljava na penisu... Moram da priznam da mi se par puta desilo da posle sexa (onako izmoren

A do problema je doslo pre oko godinu dana, s tim sto ja TO CRVENILO i PERUTANJE nemam konstantno, vec periodicno... Pojavi se, bude na penisu, pa nestane... i tako u krug...

da, da uradis bris i urin na mikrobiologiji, i urin u biohemijskoj lab.Zbunjen24 napisao:Uff man, sorry ali nisam te pohvatao najbolje....
Da uradim mikrobioloski nalaz cega?! Urina?
Mikrobiolosku i biohemijsku analizu urina? Plus bris?
Ufff ova medicina me tako zbunjuje![]()
![]()
![]()
Izvini na cimanju (i izvini sto se ne razumem bas najbolje)
dok kazes u laboratoriji u cemu je problem, znace i oni da ti kazu.
samo pitaj bez ustezanja!
bobane....da te pozdravim i da ti kazem da jos nisam bio kod doktora! 
Naime, resio sam da stvar uzmem u svoje ruke (ne osudjuj me jer znam da je pogresno) ali morao sam da pokusam jer zaista imam fobiju od lekara,doktora,laboratorija itd...
Penis mi je sada DOBRO!
Odlucio sam za pocetak da ga perem 3 puta dnevno mlakom vodom, i to safe sapunom.... Uvece posle tusiranja sam ga ispirao kamilicom!
Tretman je trajao 5-6 dana i promene su vidljive! Apsolutno nema nicega!
Nastavicu da vodim, pojacano, racuna o penisu i ako se ponovo pojavi "ono" definitivno cu u laboratoriju!

Naime, resio sam da stvar uzmem u svoje ruke (ne osudjuj me jer znam da je pogresno) ali morao sam da pokusam jer zaista imam fobiju od lekara,doktora,laboratorija itd...

Penis mi je sada DOBRO!

Odlucio sam za pocetak da ga perem 3 puta dnevno mlakom vodom, i to safe sapunom.... Uvece posle tusiranja sam ga ispirao kamilicom!
Tretman je trajao 5-6 dana i promene su vidljive! Apsolutno nema nicega!
Nastavicu da vodim, pojacano, racuna o penisu i ako se ponovo pojavi "ono" definitivno cu u laboratoriju!