Crvenilo na glavicu bez simptoma poznatih bolesti
Crvenilo na glavicu bez simptoma poznatih bolesti
Crvenilo na glavicu imam vec neke 2 godine ,,,bez tackica ,bez prepoznatljivih simptoma polnih bolsti poznatih imam otezanu ejakulaciju i otezano mokrenje sta je u pitanju sumnjam na fimozu ali kozica mi se moze prevuci preko penisa u erekciji ..pomozite i odgovorite u najkraacem mogucem roku ..imam problem sa zdravstvenom knjizicom jer trenutno nemam 2000 da placam zdravstveno kao student......zato bi cenio bilo koju pomoc u vezi ovoga pre nego sto odem kod lekara unapred hvala
Re: Crvenilo na glavicu bez simptoma poznatih bolesti
bilo kakva promena mora da se vidi kako izgleda da bi mogao da se da komentar...zato ce pregled biti jedino resenje, vidi da to nekako resis, kako vec ide za studente...moguce je da bude i samo iritacija (moze npr. i nakon masturbacije da zaostane), ili zbog nesto tesnije kozice, a moze da bude i stvarno neki problem...treba svakako otici na pregled...sto se tice fimoze i prevlacenja kozice, kod blazih oblika moguce je prevuci kozicu i u erekciji, ali postoje smetnje jer ne ide glatko...
Re: Crvenilo na glavicu bez simptoma poznatih bolesti
Jakooooooooo crveniloooooooooooo umesto semena zgrusana malo ali ima i vode i jako tesko ejakulira a i posle sexa ume da me peceeeeee jakooooo pa i ovako u toku dana i noci desi se peckanje .....mokraca slab mlaz ne znam kako da se izrazim ali nemam osecaj lagodnosti koji bi trebao da imam ,,,kozica se prevlaci ali malo teze kada pece sad me zanima koji su simptomi fimoze a koji simptomi su iritacije ........... i hvala vam i na prethodnom odgovoru
)) unapred zahvlajujem