candida prenos?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
darko777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 7:45 pm

candida prenos?

Post od darko777 »

Da li candida moze da se prenese sex putem ako se koristi kondom?i da li moze oralnim putem-ona je mene?hvala
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Ako se koristi kondom, kandida ne moze da se prenese.

Ako nisi koristio kondom prilikom oralnog seksa a ona ima oralnu kandidijazu, mogao si da dobijes kandidu. Ako ima vaginalnu a ne oralnu kandidijazu, onda oralnim seksom nije mogla da ti prenese kandidu.
darko777
Novi član
Novi član

.

Post od darko777 »

VAGINALNA JE HVALA DONKA HVALA OSTACU ZIV:)
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

A zasto ne bi ostao ziv?! :roll:
Bye bye little lady
darko777
Novi član
Novi član

.

Post od darko777 »

ma salim se ,naravno:)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

donka napisao:Ako se koristi kondom, kandida ne moze da se prenese.

Ako nisi koristio kondom prilikom oralnog seksa a ona ima oralnu kandidijazu, mogao si da dobijes kandidu. Ako ima vaginalnu a ne oralnu kandidijazu, onda oralnim seksom nije mogla da ti prenese kandidu.
Donka, hajde mi molim te, objasni ovo, malo sam se pogubila pa ništa ne razumem :lol:

Konkretno: ako ona ima vaginalnu, a on je zadovoljavao oralno, da li on može dobiti u ustima?!

Ako bilo ko ima "dole" da li nužno znači da ima i u ustima ili ne?
kleopatrin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm

Post od kleopatrin »

majja napisao:
donka napisao:Ako se koristi kondom, kandida ne moze da se prenese.

Donka, hajde mi molim te, objasni ovo, malo sam se pogubila pa ništa ne razumem :lol:

Konkretno: ako ona ima vaginalnu, a on je zadovoljavao oralno, da li on može dobiti u ustima?!

Ako bilo ko ima "dole" da li nužno znači da ima i u ustima ili ne?
Ako ona ima vaginalnu kandidu,a imali su redovan odnos bez zastite,tada moze preneti decku kandidu na penis.

Ako ona ima oralnu kandidu a oralno je zadovljila decka tada m utakodje moze preneti.
Ako decko ima oralnu kandidu takojde je moze preneti devojci na genitalije ,prilikom oralnog sexa,a takodje i preneti ljubljenjem na usnu duplju.

Ako neko ima dole,ne znaci da ima i oralnu kandidijazu.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

majja napisao: Konkretno: ako ona ima vaginalnu, a on je zadovoljavao oralno, da li on može dobiti u ustima?!
Ma nije, nego je ona njega!

A ubuduce samo kondom preko radne povrsine i nema kandide, ma o kojoj kombinaciji da se radi :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Moze je dobiti i u toku penetracije, pa i ako koristi kondom, a ne istusira se odma! Elem, glope gljivice ce mu se okaciti i na stidne dlake i kad mu se malisa nasloni glavicem na stidne dlake, gljive se prime k'i na himus :lol: Nista strasno, prezivece momcina to uz malo daktanola ili nistayn masti :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Hvala svima na odgovorima!! :D
Odgovori