Da li je neko gledao emisiju Dobro jutro na tv pinku u utorak 24.9.2013., kada je gostovao jedan doktor ginekolog koji je rekao da se vaginalna kandida koja se javlja posle svakog ciklusa, hronicna kandida, kod zene leci nekim posebnim lekovima i lecenje traje 6 meseci?
Treba mi ime doktora, zelim da odem na lecenje, pretpostavljam da radi negde u Beogradu. Imam taj problem i moram da ga nadjem nekako, jer ovi nasi ne znaju to da lece.
Candida-kako iskoreniti vaginalnu kandidu
Re: Candida-kako iskoreniti vaginalnu kandidu
Bez stroge dijete i dobrih probiotika, nikakvi lekovi neće biti uspešni pri lečenju gljivičnih oboljenja. Gljivice su jako retko samo lokalno. Uglavnom je u pitanju sistemska infekcija. Najviše ih je u crevima tj. umesto probiotičkih bakterija naseljavaju sluzokožu creva jer je tamo hrana. Kada su uslovi odgovarajući, kisela sredina, šire se i na ostale organe i tkiva, pa tako i vaginu.
Jedino što je istina, infekcija je hronična i lečenje je dugotrajno.
Jedino što je istina, infekcija je hronična i lečenje je dugotrajno.
Re: Candida-kako iskoreniti vaginalnu kandidu
U Bugarskoj jedan lekar velikim uspehom leci kandidu kod zena na sledeci nacin:
- Sto je najbitnije od svega - tampon za ciklus topne se u jonsko srebro pa se stavlja u vaginu i se tako spava 10 dana (samo preko noci).
- Probiotik bar mesec dana
- Vit. A, E, C
- Mogu dodati od mene ako nadjete gljivicu kefira da pripremate kod vas kefir, stavlja se gljivica u mleko pa nakon 24 sati se pije, potrazite na netu pa cete naci vise infoa i ljudi koji poklanjaju besplatno.
Jonsko srebro ne znam dali se prodaje po apotekama u Srbiji, u stvari, koliko pamtim kad sam bio kod vas to nema, ali potrazite, a ako nema pisite mi poruku mogu vam poslati iz Bugarske ne trazim novca nikome, ionako je vrlo jeftino cisto rado bih da pomognem.
To je mozda najcuveniji lekar kod nas pa ceka se dok dodje covek do reda mesecima, ali on ima forum gde daje besplatno savete pa je tamo stavio sve osnovne savete pa se vecina ljudi izleci pre ne sto dodje do reda samo od saveta u forumu
Verujte mi puno si se zene napokon izlecile kod nas na taj nacin a su pre toga pokusali sve i svasta, sa otrovima koje pretpisuju lekari!
- Sto je najbitnije od svega - tampon za ciklus topne se u jonsko srebro pa se stavlja u vaginu i se tako spava 10 dana (samo preko noci).
- Probiotik bar mesec dana
- Vit. A, E, C
- Mogu dodati od mene ako nadjete gljivicu kefira da pripremate kod vas kefir, stavlja se gljivica u mleko pa nakon 24 sati se pije, potrazite na netu pa cete naci vise infoa i ljudi koji poklanjaju besplatno.
Jonsko srebro ne znam dali se prodaje po apotekama u Srbiji, u stvari, koliko pamtim kad sam bio kod vas to nema, ali potrazite, a ako nema pisite mi poruku mogu vam poslati iz Bugarske ne trazim novca nikome, ionako je vrlo jeftino cisto rado bih da pomognem.
To je mozda najcuveniji lekar kod nas pa ceka se dok dodje covek do reda mesecima, ali on ima forum gde daje besplatno savete pa je tamo stavio sve osnovne savete pa se vecina ljudi izleci pre ne sto dodje do reda samo od saveta u forumu