bubuljice na penisu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
miki777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 28, 2015 5:30 pm

bubuljice na penisu

Post od miki777 »

E pa ovako.. Sinoc tokom tusiranja sam primetio bele bubuljice na penisu , tacnije na glavicu i ispod glavica.. Ako neko moze da mi pomogne i kaze da li je imao ovaj problem , da li je opasno i kako se leci... Imam devojku dugo i imamo redovne odnose... Nikad nije bilo nikakvih problema, ona poslednjih par dana ima pojacan braonkast sekret , na nekom sajtu sam procitao da je moguce da su ove bubuljice od sekreta, ako neko moze da mi kaze da li je to tacno i u cemu je zaista problem..pronasao sam sliku na internetu koja odgovara mom problemu ali ne znam kako da je ubacim.. Hvala unapred.. Pozz
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: bubuljice na penisu

Post od aaaca »

Да нису тисонове жлезде?

Где ти се јавља браонкаст секрет?
miki777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 28, 2015 5:30 pm

Re: bubuljice na penisu

Post od miki777 »

aaaca napisao:Да нису тисонове жлезде?

Где ти се јавља браонкаст секрет?
    Nisu tisonove zlezde, ne javlja se meni , moja devojka je imala i procitali smo da je moguce da su te tackice od toga.. U bukvalnom smislu su kao bubuljice sitne bele tackice...
    Odgovori