Bolovi, gnoj krv i plikovi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dosko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 9:38 am

Bolovi, gnoj krv i plikovi

Post od Dosko »

Zaista imam problem, nikad mi se nije desilo ovako nešto. Počelo je sa pečenjem prilikom mokrenja, do užasnih bolova. Zatim mi se glavić osuo plikovima. Posle par dana mokraća je bila zamućena gnojem i zgrušanom krvlju. Pijem bactrim i to polako prolazi. E sad, da li je u pitanju infekcija, polna bolest ili već šta ? Još da napomenem da mi supruga s vremena na vreme dobije herpes na bradi, ima ga još od detinjstva, ali do sada nije bilo problema. Može li neko da mi objasni o čemu se radi, šte bi moglo biti ?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bolovi, gnoj krv i plikovi

Post od tamaraft »

Nadam se da ste se obratili lekaru. uradili briseve i da se lecite pod nadzorom lekara a ne tek tako sami da pijete lekove i ne cinite nista vise!

U svakom slucaju oba partnera se moraju leciti ako imate odnose bez zastite!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori