bolan odnos

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
cicos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 2:54 pm

bolan odnos

Post od cicos »

imam 23 god. i sexualno sam aktivna 4 godine.skoro svaki odnos je bolan manje ili vise.nikad nisam imala neku polnu bolest i sl. sreca pa mi je partner pazljiv,nisam "suva" ... da li mi neko moze dati savjet? hvala
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Moja drugarica je u poslednje vreme pocela da ima bolne odnose i posle posete ginekologu ustanovljena je upala jajnika i cista (sto ne mora da znaci da je slucaj kod tebe),ali ako si vec aktivna 4 godine poseta lekaru ti moze biti samo od pomoci!To je moj savet!!!Pozdrav!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Bol tokom polnog odnosa, ili DISPAREUNIJA jeste najcesce rezultat upala, mada postoje i mnogi drugi uzroci, kao sto su urodjeni deformitetu, spad materice, itd. Obavezno pregled ginekologa!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Re: bolan odnos

Post od kacica »

Ja na sve to i oticem.Usmine oteknu,osecam da sam skroz naduvena iznutra. Medjutim,utvrdjena mi je ureaplazma. Valjda je sve to posledica nje. Idi na pregled.
Odgovori