Belo na glavicu?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Usputsamtu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am

Belo na glavicu?

Post od Usputsamtu »

Pojavljuje mi se nesto belo na glavicu... odnosno vise tako da kazem "iza" glavica, na kozici (ali ponekad i na glavicu)... kao prljavstina neka, ne pece, niti boli (hvala Bogu), ali glupo izgleda i mislim da malko neprijatno mirise (mada moguce da je to i sam penis, nisam siguran). Nisam dosad imao odnose, erekcija i ejakulacija normalna.

Unapred hvala

EDIT: Sad tek kontam da sam postavio ovde temu, a ne u "Pitanja i odgovori"... izvinjavam se, moze ova da se obrise.
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: Belo na glavicu?

Post od Milan*** »

Usputsamtu napisao:Pojavljuje mi se nesto belo na glavicu... odnosno vise tako da kazem "iza" glavica, na kozici (ali ponekad i na glavicu)... kao prljavstina neka, ne pece, niti boli (hvala Bogu), ali glupo izgleda i mislim da malko neprijatno mirise (mada moguce da je to i sam penis, nisam siguran). Nisam dosad imao odnose, erekcija i ejakulacija normalna.

Unapred hvala

EDIT: Sad tek kontam da sam postavio ovde temu, a ne u "Pitanja i odgovori"... izvinjavam se, moze ova da se obrise.

Hm, operi samo....

P.S. Redovno peri alatku...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ne mora da znaci da je od nepranja.. Ja sam to imao kao dete, uvece se istusiram, ujutru je tu. Koliko imas godina?
to je valjda ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Smegma
al nemam pojma sta sa time :-?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Nikakva patologija nije u pitanju!
Luchenje zlezda i podmazivanje glavica!

Opustite se i uzivajte!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori