Hi ...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 08, 2025 10:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Hi ...
Sakam da ve prasam nesto pokaceni sami AST-136 I ALT-179 na crniot drob biorubino mie negativ napraviv testovi za hepatit A,B I C see negativno veke 3 meseca mie vaka megu toa so kontrolite mi varirat prethodnata kontrola sto ja napraviv mi bea AST -60 A ALT-76 napraviv eho snimki nema nisto see cisto ve molam za pomos dali ke se normalizirat enzimite mislam da se regenerira crniot drop.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 17, 2025 6:54 am
Re: Hi ...
Поздравления, защото когато тестът ви е постоянно отрицателен, това означава, че тялото ви постепенно се възстановява. Това обаче е и чувствителен период, така че трябва да обърнете повече внимание на защитата на тялото си.Hatteniou napisao: ↑Čet Maj 08, 2025 10:37 am Sakam da ve prasam nesto pokaceni sami AST-136 I ALT-179 na crniot drob biorubino mie negativ napraviv testovi za hepatit A,B I C see negativno veke 3 meseca mie vaka megu toa so kontrolite mi varirat prethodnata kontrola sto ja napraviv mi bea AST -60 A ALT-76 napraviv eho snimki nema nisto see cisto ve molam za pomos dali ke se normalizirat enzimite mislam da se regenerira crniot drop.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 17, 2025 6:54 am
Re: Hi ...
Надявам се това да ви помогне.LeilaGerhold napisao: ↑Sub Maj 17, 2025 6:57 amПоздравления, защото когато тестът ви е постоянно отрицателен, това означава, че тялото ви постепенно се възстановява. Това обаче е и чувствителен период, така че трябва да обърнете повече внимание на защитата на тялото си.Hatteniou napisao: ↑Čet Maj 08, 2025 10:37 am Sakam da ve prasam nesto pokaceni sami AST-136 I ALT-179 na crniot drob biorubino mie negativ napraviv testovi za hepatit A,B I C see negativno veke 3 meseca mie vaka megu toa so kontrolite mi varirat prethodnata kontrola sto ja napraviv Geometry Dash Lite mi bea AST -60 A ALT-76 napraviv eho snimki nema nisto see cisto ve molam za pomos dali ke se normalizirat enzimite mislam da se regenerira crniot drop.