Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Avg 30, 2006 8:43 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 1:20 am
Postovi: 5
Lokacija: Beograd
Evo ja cu...,,., S'obzirom da nemam simptome klasicne anemije: umor,malaksalost,zamaranje, doktor je predlozio da uradim analize minerala i toxikoloske analize.., -teske metale..,. Moguce je da mi nesto od ovoga moze biti i poviseno.,. Ishrana mi je do sad bila bazirana na ribi.., vrlo je moguce da mi je povecana i koncentracija zive.,. // Jos pre godinu dana sam od jednog americkog lekara cula to u vezi ribe i zive.,,. -Do sad nisam cula da je neki nas doktor pomenuo i upozorio me na nesto tako.,..,,. Ili Ameri ne znaju sta pricaju/ a cisto sumnjam da je tako./. ili nasi lekari nisu bas pri novijim informacijama.., / ili mozda i jesu,ali cuvaju ih samo za sebe. Mislim da je ispravan savet lups01.., mozda nesto drugo moze biti uzrok.., a ako je samo nedostatak gvozdja onda ce analize koje radim u ovaj petak biti bolje i sve ce biti ok. Do sada sam u Beogradu posetila 3hematologa,.., koji su pogledavsi rezultate rekli: A,anemija....., kako ti uopste i stojis? Tebi treba infuzija.,. Pi gvozdje,.,,.ishrana..,nema treninga dva meseca..,onda dodji.. ///Kao da im je to bilo najlakse da kazu..,,. Ne znam, ali ne mogu da podrzavam taj njihov "detaljni"(povrsni) pristup pacijentu... Pogotovo kada dovedu sportistu,a iz kluba Partizana zamole da se vidi sta je u pitanju..,.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Avg 30, 2006 11:06 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am
Postovi: 33
Najsigurnij esto mozes da uradis na svoju ruku je da pokusas sa biljnim preparatima ili cajevima. Kao sto neko rece ne bi bilo lose da probas sa propolisom. I ja sam se skoro raspitivala za poboljsanje hemoglobina kod bebe i nasla sam ovaj recept koji bas i nije za djevojcicu od 9 mjeseci

"Sve to stoji, ali mislim da je bez konkurencije ono sto sam ja uzimala. Zbog niskog hemoglobina.

U toku 10 dana se svakodnevno pojede 1 velika veza persuna iseckanog u0,5 kg kiselog mleka. Moze da se posoli zbog boljeg ukusa. To je dnevna doza. Nemoguce je to pojesti odjednom. Jako je sito. Ovim "lekom" se 100% izbegavaju transfuzije i slicne riskantne operacije. Pored toga jaca organizam i cak da nije potreban, nije na odmet da se povremeno jede."

ima i ovo za anemiju

Protiv ANEMIJE (MALOKRVNOSTI). Kupiti na pijaci od travara seme koprive i pomesati u pola kilograma meda. Uzimati svakog jutra po jednu kasicicu. Za ovaj recept sam skoro cula tako da ne znam tacnu dozu, ali travari seme svakako prodaju zajedno sa savetom

Ovo sam nasla na sajtu * (ako je dozvoljeno "reklamiranje)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Avg 30, 2006 3:32 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 1:20 am
Postovi: 5
Lokacija: Beograd
Da,kopriva je jako dobra.Koristim kapi od koprive koje se mogu kupiti u svakoj apoteci. Verujem da ovo sa semenom moze biti jos delotvornije. Bitno je koristiti dosta vitamina C , jer povecava apsorpciju gvozdja, a i Ca, pa je verovatno ono sa persunom i kis.mlekom zasnovano na tome. Sve u svemu, korisni saveti. Hvala. -Pozdrav! Nisam sigurna kako deluje prasak u kesici orosal...,., a cula sam da se koristi pri padu hemoglobina i pri infuzijama.,.. Ako je neko informisan ili ga je koristio ..,,, ??


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Avg 30, 2006 5:04 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am
Postovi: 33
Orosal je infuzija u prahu, da tako kazem.Prokuvas vodu, dodas orosal i kad se ohladi pije se po jedna kasika na svakih 5 minuta.

Ja sam ga koristila ili sam bar pokusala, kada sam imala jaku temperaturu da ne bih dehidrirala.Ali on ima toliko odvratan ukus da se sve zavrsilo na pokusaju.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Avg 31, 2006 4:33 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Ako smem da predlozim: REVITA Fe, prasak, imam sjajno iskustvo sa svojim pacijentima. Licno sam protiv multi-level-marketing shema prodaje, a ovaj se preparat prodaje preko MLM-a, ali ipak ga toplo preporucujem.

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 219 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: