Visina
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 14, 2016 10:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Visina
Cao svima,imam 15 god,visok sam 182-3 moj otac je visok 181 a majka 178 ,brat mi je visok 193 voleo bih da dostignem njegovu visinu sa majcine strane svi su visoki a sa oceve uglavnom nizi od mn ali ima i visih .Ja sam likom povukao na cala ali nmp da li to ima ikakve veze ,prosle godine sam porastao 15-10 cm i zanimame da li cu dostignuti brata ili mozda prestici,hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 08, 2014 12:30 am
Re: Visina
Sad si u tom dobu kad dolazi opterećenost sa visinom, mada evo i ja sa 18 godina i dalje razmišljam zašto nisam viši (181cm sam) , s obzirom da imaš 15 godina rašćeš još 5-8 cm sigurno ali treba će vremena za to, jedi puno i pij dosta mleka i jogurta i bavi se nekim sportom , po mogućnosti plivanje ili košarka, oba sporta su ti dobra za visinu po računici sa kojom si napisao visine roditelja trebao bi biti oko 186-7 al otom po tom, brat ti je 193 cm jer je verovatno povukao gene sa majčine strane a mama ti je može se reći za žensko visoka, ali s obzirom da si prošle godine izrastao toliko što je verovatno nagli rast ne znam hoćeš li ga opet imati i dal ćeš dostići 190 cm , ali ko zna sačekaj i videćeš.. 

" Onaj koji odustaje nikada ne pobeđuje; onaj koji pobeđuje nikada ne odustaje. "