uvecan crp-sta da radimo?

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
inkasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 12:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

uvecan crp-sta da radimo?

Post od inkasa »

Beba vec 11 dana kaslje,poceo je i da kija i slinavi,lekri nam daju samo biljne cajeve i flumicil za iskasljavanje.Culi smo da je to bakterijski,beba ima 10 meseci,sta da radimo? :(
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Koji lekari? Trazi uput za specijalistu ako bebi nije bolje. Jesu li uradili bris i analize krvi?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Idite kod drugog lekara. Ako je razlog postojanje bakterija ono se mora tretirati odgovarajucom terapijom, to za razliku od virusa retko kad prolazi samo od sebe. Imam slicnog iskustva sa pedijatrom i to mi vec ide na zivce....
inkasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 12:19 pm

Post od inkasa »

Analizu krvi smo uradili,ali bris nismo,niko nas nije uputio!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Meni je dr. pedijatar u BGDu rekla da se danas brisevi vise ne rade kao kad smo mi bili deca (ja se secam da je bilo malo malo pa bris).
Ovde Nemackoj nam cak ni u hitnoj pomoci nisu uradili bris.
Radila sam ga u BGD-u detetu samoinicijativno, kosta oko 380-450 dinara zavisno od laboratorije. Rezultati sa antibiogramom su gotovi za neka 4 dana.
Vi s obzirom da ste tu osigurani verovatno mozete to da odradite i u Domu zdravlja. Pitajte pedijatra za uput!
Odgovori