Uticaj visoke temperature na decu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Milanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 8:58 am

Uticaj visoke temperature na decu

Post od Milanka »

Moje dete ima 21 mesec. U jaslicama je od 12-tog meseca i do sada nije imao nikakvih problema. Medjutim, kako su krenule visoke temperature on se ospe po telu i bude malakasao. Da napomenem, ovo se desava u jaslicama. Cak ima i povisenu temepraturu a kod kuce je sve uredu. Molila bih vas za savet, sta da radim.

Zabrinuta mama.
ntatjana73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 12, 2004 1:13 pm

Post od ntatjana73 »

Ne znam da li to ima veze sa jaslama, mozda ne provetravaju dovoljno pa se previse zagreju prostorije. Moja beba od 11 meseci se nacisto osula a ne ide u jasle i po ceo dan smo zajedno, tusiram je nekoliko puta na dan, skidam je maksimalno, u kuci je samo u papmersu...pedijatar mi je rekao da je to normalna reakcija kod male dece na jako visoke spoljne temperature. Nista nam nisu rekli da mazemo, samo sto vise tusiranja u toku dana. Mada moram priznati da sam ja bebi mazala pred spavanje Sebu sa cinkom protiv ojeda.
tatjana
Odgovori