To sigurno nije više temenjača, jer je postalo hronično.
Obavezno idite kod dermatologa.
Pozdrav!
Temenjaca?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: Temenjaca?
Samo da pozdravim puno V m koju nisam odavno "videla". 

Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Da i ja sam mislila da mozda bolje da odem kod dermatologa, posto pedijatar svaki put kaze da to nije nista, ali to nikako ne prolazi. Nadam se da to moze da se iskoreni? Znam da sam i ja imala kao dete dosta dugo taj problem...
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Dea napisao:Da i ja sam mislila da mozda bolje da odem kod dermatologa, posto pedijatar svaki put kaze da to nije nista, ali to nikako ne prolazi. Nadam se da to moze da se iskoreni? Znam da sam i ja imala kao dete dosta dugo taj problem...
Dea, u svakom slucaju, dermatolozi o kozi znaju bolje nego pedijatri, kao sto stomatolog zna bolje o zubima od pedijatra itd.U to sam se i ja licno uverila.
POzzzz
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Moj deckic je sa godinu ipo dana dobio temenjacu...kupila sam mustelin sanpon baby new born..i kupila sam cetku da to dobro ''izgulim''....za manje od nedelju dana smo skinuli sve i vise se nije pojavljivalo (za sada)...kad sam napisala izgulim , naravno da ga nisam maltretirala...on voli da se ceslja, ali cetkom umesto cesljem je bilo delotvornije
-
- Stalni član
- Kontakt:
Pa kod moje cerke to izgleda kao perut. Ima male regije gde to kad se kosa osusi pobeli i peruta se. I ja isto kad joj je mokra kosa to noktom lagano isceprkam. Nije to ni debelo ni nista, ali je prisutno i vidim da je povremeno svrbi. Nista, preostaje nam samo poseta dermatologu...
Dea neko je pomenuo Mustelu jer si je probala od mnogo njih sam čula da je hvale. Ovde je malo skupa ali u Nemačkoj možda i nije.

-
- Stalni član
- Kontakt:
Iskreno nemam pojma sta je Mustela...
Šampon za temenjaču ovde je jako hvale i kažu da nestane od par pranja. Mislim da imaju čitavu kolekciju proizvoda. U svakom slučaju poseti i dermatologa uglavnom oni preporučuju preparate koje treba koristiti.

-
- Stalni član
- Kontakt:
Evo kaze dermatolog da je to ekcem. Dao nam je neku tecnost da mazemo pa cemo da vidimo. Inace kako mi dete ima dosta ekcema, kaze dr. da naginje neurodermatitisu....smrc....Meni nadje neki mladez koji mu se ne svidja, pa cu morati to da skidam....eto odes za jednu stvar kad ono....