Molim Vas da mi sto pre odgovorite,
Moja beba od 9. meseci kaslje i punaaaa je slajma. Ne curi mu nos i nema nikakve dr. simptome. Ovo vec traje 5 dana. Isli smo kod pedijatra( tada mu je malo cureo nosic 1. dan). Nije nista prepisao samo je rekao ako mu ne bude bolje za koji dan da pije sirup Aerius. Citam da je to za alergiju. Mislim da moje dete nema alergiju, ne suze mu oci, niti curi nos vec povremeno se zakaslje i PUN je sluzi tj. slajma. Sta ja treba da preduzmem?
Hvala Vam
Šlajm
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: Šlajm
Прво треба да му извлачиш секрет из носа да се упала не би проширила на средње уво.
Друго, да промениш педијатра. Све хоћу да му дам адекватан епитет, али ето бићу културан.
За остало стварно не знам. Да ли може да му се да неки сируп за искашљавање или антибиотик. То треба да зна неки нормалан педијатар.
Друго, да промениш педијатра. Све хоћу да му дам адекватан епитет, али ето бићу културан.
За остало стварно не знам. Да ли може да му се да неки сируп за искашљавање или антибиотик. То треба да зна неки нормалан педијатар.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm
Beli slez je za iskasljavanje, jedino je problem sto bebe ne znaju da iskaslju taj slajm, pa ce se desiti da ga povrati...neki kazu da ih izbacuju kroz stolicu, sve u svemu, najvaznije je da ga izbaci.
Mnogi normalni pedijatri ne preporucuju sirupe za iskasljavanje, kazu da nisu bas korisni, i upravo zbog toga ja za dete koristim beli slez..jedan stari pedijatar mi je rekao da je to bolje i od antibiotika i od tih sirupa..
Srecno!
Mnogi normalni pedijatri ne preporucuju sirupe za iskasljavanje, kazu da nisu bas korisni, i upravo zbog toga ja za dete koristim beli slez..jedan stari pedijatar mi je rekao da je to bolje i od antibiotika i od tih sirupa..
Srecno!
Е тако је. Бели слез! Мада, мени је својевремено био мало превише љигав.