mozete li da mi opisete bolest sinovitis i pertnes i nacin lecenja kod deteta od 5 godina.Moj sin je sa tri godine imao sinovitis i mirovanjem na preporuku lekara se izlecio a sada ima 5 godina i pojavili su mu se isti simptomi,sepa na jednu nogu ako bi ste mogli detaljnije da mi opisete posledice ove bolesti kao i uzrok jer od mog lekara nisam dobila nikakve detaljnije informacije.
Unapred zahvaljujem
sinovitis i pertnes
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MOLIM VAS ZA ODGOVOR
Molim vas da mi odgovorite jako sam zabrinuta i ne znam kome vise da se obratim.Niko mi nista konkretno ne govori...
Ne znam vise sta da radim

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: MOLIM VAS ZA ODGOVOR
Sinovitis je izliv u zglobu kuka nepoznatog uzroka,javlja se kod dece od 3 do 12 godine.Prolazi spontano bez medikametozne terapije(osim antireumatika za bolove) i osnovna terapija je mirovanje.
Najčešće je jednostran,ali može biti i obostran.
Obično prolazi za 8-10 dana ali su zabeleženi slučajevi i dužeg trajanja bolesti.
Iako prolazi bez neke posebne terapije i ne ostavlja posledice,veoma česti su recidivi.
Nemam konkretan podatak da banja može da pomogne,ali iskreno verujem u prirodne lekove.U svakom slučaju neće da škodi.
Najčešće je jednostran,ali može biti i obostran.
Obično prolazi za 8-10 dana ali su zabeleženi slučajevi i dužeg trajanja bolesti.
Iako prolazi bez neke posebne terapije i ne ostavlja posledice,veoma česti su recidivi.
Nemam konkretan podatak da banja može da pomogne,ali iskreno verujem u prirodne lekove.U svakom slučaju neće da škodi.