SAVET MI POTREBNA STO PRE AKO MOZEE
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
SAVET MI POTREBNA STO PRE AKO MOZEE
CAO! ja sam emanuella i sutra terba da odem sa detetom (3 god ima(o deciju bol.u N.S na odeljenje epitologija i razvoj neurologiju....posto sad idemo 1 put dal moze neko da mi kaze kakve ima iskustva tamo kakvi su lekari sestre_? ima smestaj za mame?itd....molim vas javite mi sto preeee da znam kako da se pripremim...HVALA PUNO
Re: SAVET MI POTREBNA STO PRE AKO MOZEE
Epitolog,molim malo više da opišete,nepoznata reč(pretpostavljam za većinu korisnika ovog foruma),pa uprostite od čega dete boluje.Inače tako mala deca ostaju sa majkom i sestre su mlade,lekari uvek brižni koliko je u njinoj moći za malo dete.
Ako još uvek radi neurolog Dr.Knežević divan lekar koja je u stanju da boravi na klinici i po tri dana ako je potrebno.Ima i naslednicu.Pretpostavljam da se radi o epilepsiji,koliko sam uspela iz vašeg kratkog posta da shvatim.Javite se ponovo.Svako dobro.
Ako još uvek radi neurolog Dr.Knežević divan lekar koja je u stanju da boravi na klinici i po tri dana ako je potrebno.Ima i naslednicu.Pretpostavljam da se radi o epilepsiji,koliko sam uspela iz vašeg kratkog posta da shvatim.Javite se ponovo.Svako dobro.
cao hvala na odgovor ...da kod te doktorke cemo ici knezevicke ..da vas pitam neeznate kad primaju pacijente?u kolko sati jer ja nemogu da stignem na 7 sati ujutru ,mi smo iz bajmoka ....
soory imali goste pa nisam mogla da opisem ....pa tako pise nam na uputu...neurologija!npr u subotu isto imao napad pre toga poceo da vristi vristi pa odjednom op na ledja i poceo da se trese dete oci su mu fixirali gore usne poplavile a nije se ukocio telo, posle za 5 minuta doso sebi i za kratko vreme zaspo...posle toga nista nije bilo do danas, 3 puta mu bilo danas a ne tako jako nego kao da ga tresne struja malkice .....odg mi sto pre molim vas .nasa doktorica dobra drugarica sa tom knezevickom...
Verovatno ste mislili na epileptologiju.
Za sam smeštaj vam ne mogu ništa reći, ali verovatno će dete biti posmatrano, možda urađena neka snimanja, i biće uvedena terapija.
Za sam smeštaj vam ne mogu ništa reći, ali verovatno će dete biti posmatrano, možda urađena neka snimanja, i biće uvedena terapija.
da jeste jeste epileptologija...znam da se neznamo al molim vas drzite palceve da bude sve ok....javICU se cim budemo se vratili iz N.S-A...POZDRAV