dete je prehladjeno,curi nosic i promukla je malo,nema temperaturu niti upalu grla,kine po nekada ili se samo malo nakaslje.da li mogu da uzem ovaj sirup biljni da joj dajem da pije,posto pise da ublazuje upale gornjih disajnih puteva i zdrela.dete je staro 2 godnine i 3 meseca.
ne bih bas sada da je vodim kod dr.jer ima dosta virusa pa da ne pokupi jos neki u cekaonici.
zaboravila sam da napisem da sirup proizvodi pharmanova.
i zanima me da li jos da uzmem c vitamin
risko sirup
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To nisu šećerne vodice, Pharmanova je poznat farmaceutski proizvođač.
Tačno je da ako dete ima neku bakteriju neće sigurno da mu pomogne Risko niti bilo koji biljni sirup ali uz adekvatnu terapiju koja je po antibiogramu može da mu pogne da iskašlje i brže ozdravi.
Mislim da bi trebalo da se uzme bris iz grla i nosa pa ako nema bakterija nastavite samo sa tim biljnim preparatima i vitaminima.
Za blago crveno grlo fantasičan je tantum verde u spreju.
Za imunitet isto preporučujem Revitu, potpuno je prirodna i sadrži matični mleč koji vrlo blagotvorno deluje na organizam.
@ Dr-Optimista-Bg
Šta biste vi pored zdrave i ispravne ishrane preporučili za jačenje imuniteta deci koja se često prehlade i nemaju jak imunitet a pored svega toga idu i u vrtić???
Tačno je da ako dete ima neku bakteriju neće sigurno da mu pomogne Risko niti bilo koji biljni sirup ali uz adekvatnu terapiju koja je po antibiogramu može da mu pogne da iskašlje i brže ozdravi.
Mislim da bi trebalo da se uzme bris iz grla i nosa pa ako nema bakterija nastavite samo sa tim biljnim preparatima i vitaminima.
Za blago crveno grlo fantasičan je tantum verde u spreju.
Za imunitet isto preporučujem Revitu, potpuno je prirodna i sadrži matični mleč koji vrlo blagotvorno deluje na organizam.
@ Dr-Optimista-Bg
Šta biste vi pored zdrave i ispravne ishrane preporučili za jačenje imuniteta deci koja se često prehlade i nemaju jak imunitet a pored svega toga idu i u vrtić???
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Uto Feb 27, 2007 1:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sve ste vec sami rekli...cak ste i za tantum verde u pravu,Revitu,Oligoal Se bi mozda dodao.Dete u vrticu je bas u periodu kada je u dodiru sa drugom decom i vreme kada bas u dodiru sa skoro svim infektivnim uzrocnicima i jednostano stvara samo imunitet stvarajuci antitela..vecina dece tada stvori imunitet i ojaca ga,sve je to normalan proces,pa ne moze da raste pod staklenim zvonom.Pozdrav 

U zdravom telu zdrav duh i obrnuto:)))