rezultati krvi

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

rezultati krvi

Post od LjubicaBubica »

Moze li mi neko pomoci :( Imam dete od godinu ipo dana.Pre dve nedelje je dobila temperaturu koja je trajala tri dana i isla do 38,5. Prvi dan temperature je i povracala.Kad smo skinuli temperaturu narednih par dana uopste nista nije htela da jede i kasljala je. Tek posle nedelju dana dktorica joj je dala da popije tri flasice probiotika i uput za vadjenje krvi i urin. Pluca,grlo,usi...sve uredu a ona i dalje kaslje i nece da jede niiista. Urin je bio uredu skroz a u krvi nije valjalo sleece:

referentne vrednosti
MCH 26,4 -30-36
MCHC 344 +230-310
LIMFOCIT 64 +20-45
GRANULOCIT 28 -45-75

ostalo je sve bilo u granicama normale.Doktorica joj nije nista dala,kaze da su to savrseni rezultati (bas tim recima) a ona dva dana posle toga opet povraca celu noc,pa sutra dan dobije proliv koji traje dva dana. Tecnosti pije dosta,to hoce,ali sve ukupno dve nedelje nece da jede a inace jede jako lepo.Uspem jedva 2-3 zalogajcica da je zeznem da pojede...ili malo smokija jer ga jako voli.
Imate li neki savet sta da radim? Dve razlicite doktorice joj nisu nista dale a ja se vec brinem.
Inace smo svi u kuci prelezali temperaturu, povracanje i proliv samo nju nikako da prodje..a najvise me brine to jelo. :(

Unapred zahvalna
Odgovori