Revita
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 5:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Revita

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Re: Revita
Dakle davala si maloj to od 7 meseca? Moje dete je upravo prelezalo upalu pluca, a moram priznati nesto mi je bolesljiva vec pola godine pa se razmisljam da joj dam Revitu. Kakvog je ukusa?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Kao Cedevita.
Mislim, može deci da se provuče kao sokić.
Mislim, može deci da se provuče kao sokić.
Kad spomenusmo cedevitu...
Moje dete ( 21 mesec) pije samo cedjenje sokove...i pre nekoliko meseci sam pocela da mu dajem cedevitu...sad se navadio toliko, da stalno trazi...pa nekad i po dve cedevite (flasica od 125 ili casa) popije na dan...
Pored nje pije i cedjene sokove, a najvise mesavinu cvekle,sargarepe i jabuke...i cistu narandzu...
e sad pitanje, da li toliko cedevite moze da mu skodi? Znam da kad sisa na flasicu i cedjeni, skode zbog zuba, za cedevitu pitam zbog zeluca? Ipak je to vestacka tvorevina
hvala
Moje dete ( 21 mesec) pije samo cedjenje sokove...i pre nekoliko meseci sam pocela da mu dajem cedevitu...sad se navadio toliko, da stalno trazi...pa nekad i po dve cedevite (flasica od 125 ili casa) popije na dan...
Pored nje pije i cedjene sokove, a najvise mesavinu cvekle,sargarepe i jabuke...i cistu narandzu...
e sad pitanje, da li toliko cedevite moze da mu skodi? Znam da kad sisa na flasicu i cedjeni, skode zbog zuba, za cedevitu pitam zbog zeluca? Ipak je to vestacka tvorevina
hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Joj ja ne znam ali meni je i odrasloj problem da popijem cedevitu, nekako mi od nje izgori zeludac. Svom detetu nisam ni pokusavala tako nesto da dam. Da sam na tvom mestu ja bih to smanjila, ti cedjeni su mnogo bolji i zdraviji i sto je najbitnije prirodni. U medjuvremenu sam dosta citala o maticnom mlecu i vidim da ga ima u raznim oblicima i da revita nije bolja od toga. Uskoro dolazimo u BGD pa cu probati da vidim sta moje dete hoce da konzumira (med obozava).