problem odlaska na nosu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
MarijanaTE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2014 12:53 pm

problem odlaska na nosu

Post od MarijanaTE »

Imam devojcicu od 3,5 godina.Odvikli se sa 2 godine od pelena bez problema i sve je bilo uredu do pre par meseci kada je pocela da prvo malo pusti u gacice pa tek onda trci da nosu kako bi piskila.Radili smo analizu urina sve je uredu.Hvala na odgovoru unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: problem odlaska na nosu

Post od aaaca »

То би требало да је нормално за њене године. Још не схвата осећај потребе да пишки.
isidorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2017 1:11 pm

Post od isidorica »

Dobar dan.Izvinite jako sam zabrinuta I zato Vam se I obracam.Imam devocicu od 3 ipo god ima problem sa mokrenjem.Jako cesto na 15 min I danju I nocu.Isli sko kod nefrologa odrqdili sve analize, secer uredan, mokraca bez bakterija bris uredan.Na ultrazvuku pokazuje da je sve u redu organski ali da ne prazni besiku upotpunosti...iz tri puta opet je imala urina u besici.Dr nam je dala xatrak po 1/4leka 15 dana I nema bas nekog pomaka...sad je ukljucen I ditropan pola rablete 2 puta...dr kaze da ona tako pokusava I da okupira nasu oaznju.Jer se desav as dau gradu ne piski I po 2 sata I u gradu trazi kada ce da piski.Koje je Vase misljenje.Unapred hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Дете тражи пажњу.
biljanakralj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2016 5:14 pm

Post od biljanakralj »

isidorica napisao:Dobar dan.Izvinite jako sam zabrinuta I zato Vam se I obracam.Imam devocicu od 3 ipo god ima problem sa mokrenjem.Jako cesto na 15 min I danju I nocu.Isli sko kod nefrologa odrqdili sve analize, secer uredan, mokraca bez bakterija bris uredan.Na ultrazvuku pokazuje da je sve u redu organski ali da ne prazni besiku upotpunosti...iz tri puta opet je imala urina u besici.Dr nam je dala xatrak po 1/4leka 15 dana I nema bas nekog pomaka...sad je ukljucen I ditropan pola rablete 2 puta...dr kaze da ona tako pokusava I da okupira nasu oaznju.Jer se desav as dau gradu ne piski I po 2 sata I u gradu trazi kada ce da piski.Koje je Vase misljenje.Unapred hvala
Draga, vidim da ti je ovde potrebna pomoć dečijeg psihologa ili dečijeg psihoterapeuta. Ja sam svojevremeno imala nekih problema u ponašanju, prvo, kod mog starijeg deteta, a onda i kod mlađeg, i uvek sam išla da se savetujem sa jednom ženom koja je dečiji psiholog, i psihoterapeut je za decu. Ona mi je mnogo pomogla da razumem dečiju psihologiju i kako sam pratila njene savete, tako je bivalo sve bolje i bolje sa decom.
Ja da sam na vašem mestu ne bih čekala mnogo nego bih odmah nekog stručnog psihologa kontaktirala.
Ako vam znači moja preporuka, ja bih vam preporučila nju. Ona se zove Nikolina, a možete je naći na njenom sajtu www.nikolinamil.com ili da je zapratite na instagramu @siguranroditelj.
U svakom slučaju, verujem da kog kod dečijeg psihologa izabrali i pratili njegove savete, verujem da to može da se reši.
Držite se :)
Odgovori