problem sa limfnim zlezdama na vratu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Nenad1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 10:59 am

problem sa limfnim zlezdama na vratu

Post od Nenad1111 »

eee ovakou....imao sam neku upalu grla...doktor mi prepisao tablete i polako me grlo prestalo ali su pocele da me bole zlezde na vratu....bas ove dve sa strane.....to traje mesec dana.....pogotovu kad izadjem na hladno pocnem da osecam bol.....isao sam ponovo kod lekara davao bris grla kazu sve u redu.....ni oni ne znaju sta da mi daju da bi me prestale.....znaci samo bol u zlezdama nista drugo ne osecam.....ako neko zna odg neka mi napise.....unapred hvala :D.....18 g
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

re zlezde na vratu

Post od dolce-vita »

Moj bebac ima 8 meseci i ima kuglicu na fratu iza desnog uha.Bila sam kod dva pedijatra i oboje su mi rekli da to nije nista, radjeni su mu hitno leukociti i nista.Ja se ipak plasim.Inace,nije bolna, ne uvecava se, pokretna je, ni ja samam ne znam i zbunjena sam.Najbolje otidji ponovo kod lekara i pitaj ga.
Nenad1111
Novi član
Novi član

Post od Nenad1111 »

Hvaala!! :)
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

lekaru ponovo!

Post od larisabg »

Trazi uput za Institut za infektivne i tropske bolesti,ako su zlezde i dalje iste.
Ako oni nista ne nadju posle svojih pretraga,javi, pa cemo videti na dalje!
Insistiraj na odgovoru zasto su uvecane i do kada ce trajati otprilike,jer ces tako najlakse shvatiti ozbiljnost svojih lekara.
Pozdrav!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
Nenad1111
Novi član
Novi član

Post od Nenad1111 »

ali nisu meni zlezde uvecane nikako.....normalne su....nego tako jednostavno bole.
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

isto

Post od larisabg »

Isti postupak
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
Odgovori