problem sa fimozom
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 06, 2006 10:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
problem sa fimozom

-
- Novi član
problem sa fimozom

-
- Novi član
[quot OVOM SAJTU NEZNAM ZASTO NEMOGU PRISTUPITIe="draganap"]http://www.medfak.ni.ac.yu/amm/2005-htm ... 20DECE.pdf[/quote]
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:03 pm
cula sam da je to rutinska operacija, mada ne znam zasto vec rade kada maleni ima 3,5 godina. moj sestric ima isti problem, sada ima 4,5 godina i doktor je reko da moze cekati jos sa operacijom. sto se tice anestezije, ne brini, sestici je radjena neka druga intervencija pod anestezijom i sve je ok. oni daju deci totalnu anesteziju ali neku sa kracim dejstvom, tako nesto
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
takve stvari je bolje stopre uraditi,jer neki doktori tvrde da ,ako se uradi kasnije oko sedme godine ili kasnije,tj.ako to dobro zapamte mogu imati probleme u sexualnom zivotu.....tacnije,uvek ce sveki dodir na tom delu povezivati sa bolom.
ja sam to klincu uradila sa 1,5 godinu bez ikakve anestezije,samo su mu naglo trgli tu kozicu i ocisili,vristao jeste ali za par dana je sve proslo a ne mogu da vam opisem koliko je skrame bilo ispod,kao da dete nisam nikada kupala
....par dana je plakao dok piski ali sam mu pomogla jer sam ga stavljala u lavor sa toplom vodom da sedne i tu bi piskio bez plakanja tj. bez bolova
sad je sve kako treba,cak ga i sam zavrce
ja sam to klincu uradila sa 1,5 godinu bez ikakve anestezije,samo su mu naglo trgli tu kozicu i ocisili,vristao jeste ali za par dana je sve proslo a ne mogu da vam opisem koliko je skrame bilo ispod,kao da dete nisam nikada kupala

sad je sve kako treba,cak ga i sam zavrce

mala garava