Probio kid imuno
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Probio kid imuno
Pretpostavljam da je rec o nekom preparatu za poboljsanje imuniteta. U Nemackoj ne postoji nijedan takav preparat niti vitamini za decu mladju od 4 godine. Pretpostavljam da iza toga stoji neki dobar razlog....
Ja sam mom davala po savetu pedijatra kad je napunio godinu dana da bi mu poboljsali imunitet zbog polaska u jaslice. Od tada se nije nijednom razboleo (pio je tri meseca po deset dana). Sad, da li je to slucajnost ili...
Da li detetu treba davati 2x po tri meseca, između tri meseca pauze? Šta vam je savetovao pedijatar?

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 6:36 pm
unka, ko vam je reka da koristite taj preparat?
to je vise prebiotik nego probiotik, no verujem da cete napraviti bolji ucinak ako detetu obezbedite zdraviju ishranu i sveze cedjene sokove
to je vise prebiotik nego probiotik, no verujem da cete napraviti bolji ucinak ako detetu obezbedite zdraviju ishranu i sveze cedjene sokove
Lekarka kad se razbolela imala je temperaturu i kašljala je bila je mala, a dešavalo se češće da je bolesna!

Pijemo isti zbog jačanja imuniteta već mesec i po dana po preporuci doktorke.... da li to menja rezultat koprokulture?
Da li pijete mesec i po neprekidno?? Ja nisam davala neprekidno nego deset kesica u mesecu nisam zapazila nikakve promene.

Da...letos nam je rekla da pijemo 15 dana a sad dva meseca...
Mislim da nije dobro davati neprekidno toliko vremena nisam lekar, meni je lekarka rekla 10 kesica u mesecu tri meseca zaredom i onda pauza. Možda da se konsultujete sa još nekim o tome???

I moja sestra koja ima devojcicu od tri godine je ovih dana dobila probiotik kid imuno. Pije se deset kesica, pa sledeci mesec opet tako i tako tri meseca
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Ja ne znam zaista, rekla mi je sestra koja je farmaceut da je to samo za dijareje 

Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Mozda je povezala probiotik sa dijarejomdolce-vita napisao:Ja ne znam zaista, rekla mi je sestra koja je farmaceut da je to samo za dijareje