Drage mame,
Znam da ova tema malo odstupa od medicine, ali je ipak bitna za dete.Mene interesuje da li neko od vas ima iskustva sa privatnim vrticem?Da li primaju decu van konkursa, kakva je hrana?vaspitaci????
Ja sam cula da nije neki tretman, da je hrana losa i da Bog zna sta ne prolazi neku kontrolu, i jako sma se razocarala, ja bih dete prijavila u drzavni vrtic, ali je poenta sto suprug ima malu platu, tako da i ja trazim posao.
PRIVATNI VRTIC
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Od silne zelje da opravdaju mesecni iznos od 300 e u privatnom vrticu su dete moje drugarice non-stop zatrpavali raznoraznim aktivnostima(engleski,gimnastika,lepo ponasanje,radionice...)
kada ga je prebacila u drzavni vrtic shvatila je koliko joj je dete otudjeno i nesnalazljivo u realnom zivotu.
Sada se prilagodio.Crta,boji, glumi sa ostalom decom i ponasa se u skladu sa uzrastom tj.ponasa se kao dete.
Ovo je samo jedno iskustvo za koje znam,mozda neko ima bolja ......
kada ga je prebacila u drzavni vrtic shvatila je koliko joj je dete otudjeno i nesnalazljivo u realnom zivotu.
Sada se prilagodio.Crta,boji, glumi sa ostalom decom i ponasa se u skladu sa uzrastom tj.ponasa se kao dete.
Ovo je samo jedno iskustvo za koje znam,mozda neko ima bolja ......
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
re vrtic
300 evra mesecno????????????????????????????
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 11:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
privatan vrtic
E ovako.....ja sam majka dve curice, obe idu u privatan vrtic, u batajnici, prezadovoljna sam sa uslugom koju dobijamo. Deca mi imaju 5 i 2 godine, vrtic radi od 6h do 18 h. Hrana im je fenomenalna, kontrolisu je svakog dana, imaju male grupe dece od 10 do 12 klinaca u grupi po godistima razdvoeni.Sa decom se radi mnogo, svaki dan imas na tabli izlozeno sta su radile sve grupe. Starija devojcica je dve godine isla u drzavni vrtic i uopste nisam bila zadovoljna sa radom sa decom, cak stavise stalno je bio neki problem oko presvlacenja ili neceg slicno. Vrtic me za njih dve u punoj ceni kosta 21440 din za njih dve. <napominjem da sam <PREZADOVOLJNA> ne bih ga menjala za sto drzavnih. Tako da ne treba generalizovati!!!!!!
Pozdrav od mene.....

Pozdrav od mene.....