povecana temperatura 2
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 10:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
povecana temperatura 2
Djecak ima 12 godina.........savjeti dobrodosli
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re povecana temp
Ne znam sta moze od lekova za temp. Znam da ne sme aspirin i tome sl.Stavite mu sirce na noge, umocite carape u sirce i obujte mu.To su bapski saveti koji pomazu, topao caj pred spavanje da se preznoji,dezuranje pored njega ako se preznoji da se odmah presvuce.Sto vise vitamina c.Mozete mu i namazati pluca rakijom ili mascu opranom u devet voda.Oko vrata rakija ako ga boli grlo.Ako ima kijavicu, inhalacija.ja nisma med. radnik, ali tako su inama radili kad smo bili mali, a ja i sad sebi tako skidam temp.Ako ne pada. lekar.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 10:44 pm
povecna temperatura
nije to temperatura 38.5-.......,nego jedna blago povisena 37.2-37.6 zavisi na kojoj on u sustini funkcionise ali je stalno umoran ...u bilo koje doba dana ...dijete je sportista ,karatista i jake gradje ,nemogu reci da ima visak kilograma ..sportista jace gradje
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re temp.
Mozda nije umoran od temp.mozda je od sporta, mada temp. oko 37 ume da lomi, najbolje se posavetujte sa lekarom.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
napisite detalje,pa cu Vas uputiti za dalje
Napisite detalje,od kada ,koje doba dana,svi i najsitniji drugi znaci i simptomi,jel gubio u tazini,od cega je bolovao,sta je tacno od pregleda i analiza odradjeno...
Pozdrav!
Pozdrav!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!