Potreban ORL doktor hitno

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
eni.np
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 5:24 pm

Potreban ORL doktor hitno

Post od eni.np »

Devojcica 4,5 god i ima probleme sa krajnicima, operisan je treci krajnik koji se povratio i sada su problemi sa disanjem, hrkanjem, spavanjem jos veci. Mi smo iz Novog Pazara, trenutno smo u Beogradu i interesuje me kako doci privatno do dobrog ORL doktora jer nas zavod za zdravstveno osiguranje ne daje uput za Beograd vec samo za Kragujevac, tako da smo prinudjeni da odemo privatno. Unapred hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Potreban ORL doktor hitno

Post od aa_aca »

На пример у Војномедицинску академију. Они раде и без упута, уз плаћање.
jelr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 8:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jelr »

Mi jos nismo isli kod ORL, pedijatar je rekao da pratimo do 5 godine kakvo ce biti stanje sa krajnicima.
Ja sam naravn odmah upala u paniku pa sam googlala i ako bude trebalo da idemo
mozda se odlucim za ovo
http://www.dr-zutic.com/doctors_rs.html
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

eni.np napisao:Devojcica 4,5 god i ima probleme sa krajnicima, operisan je treci krajnik koji se povratio i sada su problemi sa disanjem, hrkanjem, spavanjem jos veci. Mi smo iz Novog Pazara, trenutno smo u Beogradu i interesuje me kako doci privatno do dobrog ORL doktora jer nas zavod za zdravstveno osiguranje ne daje uput za Beograd vec samo za Kragujevac, tako da smo prinudjeni da odemo privatno. Unapred hvala.
Проблем са хркањем и спавањем лако може да буде због прекомерне гојазности са којом видим да је дете имало проблема пре годину дана.
bkiv88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2013 11:30 am

Post od bkiv88 »

Institut za majku i dete ili klinika u Tirsovoj.
Meni su to preporucili i prijatelji i lekari.
Odgovori