Ali čemu toliko kukanja? Niko nas ne tera da koristimo Pampers, zar ne? Interesantno, ali mnogo je više pristiglih žalbi naših majki na forumima na Boni, nego na Pampers, pa se uvek nađe neko ko će osuti paljbu kao sa velikim izjavama o štetnosti po zdravlje (a ta štetnost je i dalje u rekla-kazala formi), mada veeeeliki broj majki ima sasvim pristojno iskustvo.
Isprobala sam Libero, nisu loše, isprobala sam Hagis (Huggies), odličan je bio reklamni primerak koji dobih u porodilištu, oni koji su u prodavnicama se pak uopšte ne razlikuju niti od PAmpersa, niti od Libera...
Pouzdano, ali pouzdano (jeste, jeste, ne merem preskočit dozu sarkazma) tvrdim da ja UVEK smem da pričam ono što mislim i da takvih kao što sam ja IMA gomila i da se štetnost nekih pelena pokazala i u praksi primetila, SIGURNA sam da mi takvi ne bismo ćutali, nego bismo svim silama i sredstvima tu informaciju širili kako u Srbiji, tako i van nje.
maliska, mani se prazne demagogije, tvojom logikom ceo svet je plaćen da ćuti

Isprobavajte razne pelene (u našim apotekama je moguće kupiti pelene i na komad, mada se validno mišljenje može doneti tek posle par isprobanih komada, u raznim situacijama) neke će vam sigurno manje, neke više odgovarati, videćete kako se vaša beba oseća u kojima i na osnovu toga zaključiti šta je za nju najbolje.
Niti oštra neosnovana kritika, niti takva podrška mogu biti od koristi mamama. Iznosite svoja iskustva i to će biti najveća pomoć svima nama i svima koji nekada nalete na ovu temu u potrazi za validnim mišljenjem.