nurse hervays
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
nurse hervays
Beba ima 20 dana i mislim da ima grceve. Uvece jako place i ne mozemo da je smirimo. Davali smo Plantex caj ali nismo videli neki pomak. Hteli smo da probamo tecnost nurse harveys ali smo dobili informaciju da se on koristi za bebe koje imaju iznad mesec dana? Da li je to tacno? Hvala unapred...
marijak
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nista nam nije pomoglo sem tople pelene, ali znam da je dosta roditelja naslo spas u Espumisan L kapima, ali nama su rekli 25 kapi dnevno
A Nurse Harvy je moja prijateljica davala svom sinu, a on je grceve imao do 6-tog meseca, imam utisak da mu je taj sirup produzio grceve, moja licna procena, mozda gresim
A Nurse Harvy je moja prijateljica davala svom sinu, a on je grceve imao do 6-tog meseca, imam utisak da mu je taj sirup produzio grceve, moja licna procena, mozda gresim
double trouble is my life
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 01, 2006 4:14 pm
- Kontakt:
Moj sin ima sada 4 m i 21 dan i grceva smo se nekako oslobodili. Ipak, neki doktori kazu da ce onaj ko nadje lek protiv bebi grceva dobiti Nobelovu nagradu jer je sve to prolazna ( nazalost bolna) faza odrastanja. U stvari , to je faza formiranja tj. sazrevanja digestivnog trakta malog coveka. Sto se tice nekog leka, treba probati sve jer jednog dana nesto malko deluje a sutra ne , pa prekosutra opet da itd. Probajte sve i Nurse-sirup, pet zrna kima u 100 ml vode (moze vise kima), Espumisan L, Plantex, Milupa caj, Humana caj... Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 29, 2006 12:48 pm
takodje! samo sabsimplex resava stvar. moji su oboje imali nesnosne grceve i samo je to pomoglosanika napisao:Taj sirup blage veze nema moze sa ti beba dehidrira.
sabSimplex je prava stvar. masaze na stomacic i tople obloge da se ugreje stomacic. Mi smo isto patili mnogo to nece tek tako prestati ali ce ublaziti bol.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 7:45 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 11:24 am
sabsimplex
Zdravo svima,
Filip ima 18 dana i vec nekoliko dana i noci ima problem sa gasovima odnosno grcevima ako su vec poceli. Gde se moze kupiti taj sirup sabsimplex i da li sme da se koristi pre nego sto dete napuni mesec dana. Za Espumisan su mi rekli da ne sme pre mesec dana, dok cajevi nisudali neki efekat.
Cao
Filip ima 18 dana i vec nekoliko dana i noci ima problem sa gasovima odnosno grcevima ako su vec poceli. Gde se moze kupiti taj sirup sabsimplex i da li sme da se koristi pre nego sto dete napuni mesec dana. Za Espumisan su mi rekli da ne sme pre mesec dana, dok cajevi nisudali neki efekat.
Cao