Niska temperatura - ispod 35.5'C

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Krempitica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2011 11:20 am

Niska temperatura - ispod 35.5'C

Post od Krempitica »

Molim Vas za pomoć!
Dete (5 godina) je prošle nedelje imalo temperaturu bez drugih simptoma, posle par dana od prolaska temperature počela je da kašljuca i sada joj je dijagnostifikovana upala pluća (zadnji režanj levog plućnog krila).

Terapiju smo dobili, ali ono što me jako muči je to što već 3 dana temperatura varira od 35'C-35.8'C.
Kontaktirala sam doktora, a on mi je rekao da je samo zagrevam i dajem čaj, ali se plašim da joj se iz nekog razloga ne poremeti termoregulacija, a ja ne znam šta treba da radim.
Istraživala sam po internetu ali je neverovatno koliko malo informacija na ovu temu može da se nađe.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Niska temperatura - ispod 35.5'C

Post od Dea »

Mi smo jednom imali taj problem (pre toga je imala temperaturu skoro 40) pa joj je onda pala na 34, bila sam se oduzela kad sam je pipnula a ona ladna. Isto je bilo vezano za upalu pluca. Kod nas se to do ujutru regulisalo. Kada sam zvala hitnu isto su mi rekli da je utoplim. E, sad sto kod vas to traje vec 3 dana...ne znam, mozda da pozovete jos nekog dr. da pitate?
Odgovori