NERVOZA PRED SPAVANJE

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

NERVOZA PRED SPAVANJE

Post od dolce-vita »

Da li se i vama desava da beba place i da je nervozna pred spavanje?Moj bebac je uvek ok, nije zahtevna beba, ne trazi na ruke da se nosi, nocu spava, da ga ne ureknem :wink: Ali, zato, pred spavanje....nervoza, place,kenjkav je, nece ni da jede...Imate li takvih iskustva, kada zaspi, sve je ok.Kad se probudi, opet je ok beba.Jedino ne znam da li je to u redu da bude toliko kenjkav pred spavanje.

Pozzzzzz
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

dupli post.
Poslednja izmena od isidora u Sre Apr 01, 2009 11:11 am, izmenjeno 1 put ukupno.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

mozda mu se mnogo spava, pa je zbog toga nervozan?

meni se ovo desavalo ako malo zakasnimo sa stavljanjem na spavanje, ili ako je tog dana narocito umorno dete...

mozda da probate da ga stavljate 10-15 minuta ranije na spavanje?
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

re nervoza

Post od dolce-vita »

Stavljala sam ga, ali onda se malo vrti po krevecu, sisa prst i kada mu dosadi, opet nervoza, onda ga ja uzimam u narucje i uspavam ga.Ljuljuskam ga, sve dok ne zaspi.Zao mi je da ga gledam da se muci.Milsim, da je on navikao na uspavljivanje, moj suprug ga je uspavljivao od rodjenja, i sad izgleda trazi uspavljivanje.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

Moguce je da je beba navikla na uspavljivanje tj ljuljuskanje! Sa sinom sam imala prilicno problema da ga odviknem od ljuljuskanja!Uspavljivala sam ga do 18-og meseca!
Zato je cera od pocetka naviknuta da s euspavljuje sama u krevecu,samo joj malo ljuljuskam dusek dok ne zadrema i sa njom nemam problema!
Mada,moji su vec ,pa recimo ,veliki ( 4 i 2 godine) ali i dalje su kenkavi i nervozni pred spavanje!Valjda s emale dusice zamore pa se i unervoze!
Dolce vita,ne brini,sve je to normalno!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori