moje dete povremeno piski u gace
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
moje dete povremeno piski u gace
Mame, pomozite mi, da li ste imali iskustva da vasa velika deca od 3,5 god.povremeno piske u gace.Moj sincic 3,5 je poceo povremeno da piski u gace, da li je revolt ili sta vec...D ali je neka od vas imala takvih iskustava, sta mi je ciniti?
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Re: moje dete povremeno piski u gace
Dolce..ja nisam o tome ni razmisljala da je problem. Mom klincu (a isti su koliko se secam) se desi da se upiski, ali ne cesto. Upiski se kad mu se kaki, a on ima tehniku da malo saceka da mu bas dodje pa da utrci u wc, pa nekad od naprezanja se upiski. Ili se upiski kad se zaigra pogotovo kad ga golicaju...ne znam, nisam pridavala znacaj tome..upiski se i u krevetu, ali sam skapirala da se uvek upiski kad se otkrijie i kad mu je hladno, a i to se ne desava cesto, pa ne znam.
Koliko je cesto kod tvog malog, pa da mozda propratis desavanja oko njega..
Koliko je cesto kod tvog malog, pa da mozda propratis desavanja oko njega..
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: moje dete povremeno piski u gace
d.j.
Desava se povremeno, so tri kazes, zaigra se, kako vec..J asma pomislial da nije neki revolt,nesto stro trime izrazava, ali niste se u poslednje vreme nije desilo tako veliko stro bi ga na to nateralo.Nosial sam urin na pregledm u redu, cak sam htrela urinokulturu, ne znam da i moze biti nesto i sa med.srane.Mada, etro utesila si me , sada vidim da nije jedini....
Desava se povremeno, so tri kazes, zaigra se, kako vec..J asma pomislial da nije neki revolt,nesto stro trime izrazava, ali niste se u poslednje vreme nije desilo tako veliko stro bi ga na to nateralo.Nosial sam urin na pregledm u redu, cak sam htrela urinokulturu, ne znam da i moze biti nesto i sa med.srane.Mada, etro utesila si me , sada vidim da nije jedini....
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!